Muškarac uzeo M4 karabin i ubio suprugu, njenu majku, čak i kućnog ljubimca. Razlog je krajnje bizaran!

Odbrana će pokušati da pucnjavu iznese kao "nenamernu", jer je oružje navodno opalilo slučajno kada se on sapleo tokom koškanja sa suprugom

  • 5

Muškarac (35) je ukrao M4 karabin i upucao suprugu, njenu majku i kućnog ljubimca. Ubistvo se dogodilo u Saseksu u Engleskoj, kada je supruga odbila da se pomiri. Kreg Sevidž je optužen da je 16. marta ubio Mišel Sevidž (32) koja je upucana šest puta, njenu majku Heder Vitbred (53), upucanu čak sedam puta i Mišelinog psa Zevsa.

Četiri žene su likvidirane u poslednja dva meseca, a za sva ubistva postoji isti zastrašujući motiv (FOTO)

Na suđenju Kregu Sevidžu čulo se da je policija pozvana u dom Heder Vitbred, gde je pronašla tri leša. Baka Mišel Sevidž, Patriša Grouvs i njena mlađa sestra Rejven, koja je u to vreme bila u sedmom mesecu trudnoće, sakrile su se u kući odmah pored one gde se dogodilo ubistvo i nisu povređene.

EGZEKUCIJA

Tužilac je naveo da je u pitanju "planirana egzekucija". On je objasnio da se sve desilo u trenutku kada je žena odbila pomirenje sa mužem.

Sevidž je u ženu i taštu pucao 13 puta, Foto: Tanjug/AP/PA

- Bili su rastavljeni oko mesec dana pre pucnjave, a on je očajnički želeo da se pomiri - naveo je tužilac. - Svaka od žena imala je i otisak od oružja što ukazuje na to da su ubistva izvršena iz blizine i da ih je ubica brutalno pogubio.

SLAO PORUKE, PRETIO, ZASTRAŠIVAO...

Sevidž je "bombardovao" suprugu SMS porukama, pretio joj da će objaviti snimak seksa, na automobil je sipao farbu, a na njen rođendan - oko sedam dana pre ubistva - izrezao joj je gume na kolima. On je takođe optužen da je pokušao da puca u policajca kada su hteli da ga uhapse, ali se oružje zaglavilo.

Kako se navodi, odbrana će pokušati da pucnjavu iznese kao "nenamernu", jer je oružje opalilo slučajno kada se on sapleo tokom koškanja sa suprugom. Sevidž tvrdi da je planirao da kidnapuje ženu u želji da ga policija ubije pred njom.

Očekuje se da će suđenje trajati oko tri nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    16. oktobar 2018 | 07:07

    Pa koliko puta se okliznuo?

  • Чичарито

    16. oktobar 2018 | 07:32

    Случајно опалио 30 метака из јуришне пушке

  • Ceca

    16. oktobar 2018 | 06:03

    Pa da li je odbrana pri cistoj svesti...slucajno opalio kad se sapleo??? Pa koliko puta se saplitao kad je svaka zrtva ubijena sa vise metaka???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA