≫ 

Od 1. januara 2019. katanac na sve kladionice u Albaniji, dostupne samo u hotelima s 5 zvezdica

Edi Rama istakao je da je povećavanje broja kladionica u poslednjih pet godina rezultat politike tog perioda

  • 4

Prvog januara 2019. godine biće zatvorene sve sportske kladionice u Albaniji, odluka je vlade u Tirani, koja je već ugrađena u dopune Zakona o igrama na sreću u ovoj zemlji, prenosi indikator.ba.

Takođe zatvaraju se sva elektronska kazina, kojih sada ima u glavnim ulicama u gradovima u Albaniji a biće dostupna samo u hotelima sa pet zvezdica, koji se nalaze izvan urbanih područja.

Foto: Tanjug/AP

Britanski bloger izazvao rat na društvenim mrežama: Mnogi podržavaju ono što je uradio na grobu ukrajinskog nacionaliste u Minhenu (VIDEO)

Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da "od početka iduće godine neće biti mesta gde će biti aktivnosti sportskog klađenja" i zatražio od medija u zemlji da prestanu da reklamiraju kladionice i elektronska kazina.

Albanski premijer je rekao da se u proteklih pet godina u Albaniji broj kladionica povećao kao rezultat politike koja je u tom periodu vladala.

(Telegraf.rs/Kolektiv.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    17. oktobar 2018 | 08:24

    Bravo s aka cast

  • Bob

    17. oktobar 2018 | 08:52

    To bi trebalo da se uradi i kod nas jer svako malo mesto ima na desetine kladionica mladi nista drugo i ne rade vec dragoceno vreme provode tu.

  • milena

    17. oktobar 2018 | 10:07

    Konačno nešto pametno i dobro da od Albanaca čujem. Svaka čast za takvu odluku! Kamo sreće da se tako nešto i u Srbiji desi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA