≫ 

Albanski zoo vrt iz pakla: Neuhranjeni lav u malom kavezu bez oka, drugo mu je puno skrame. A tek da vidite ostale životinje (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Fotografije nastale u Zoo vrtu u Albaniji zgrozile su svet

  • 4

Privatni Zoo vrt, Safari park ZOO Fier u Albaniji drži životinje u neadekvatnim uslovima. Fotografije objavljene na Dejli mejlu izuzetno su uznemirujuće, a prikazuju očajnu situaciju i jezivu higijenu na ovom mestu. Safari zoo nalazi se u blizini albanskog grada Fier.

Najtužnija ljubavna priča ikada: Pingvin se zaljubio u karton, pa pao u depresiju kada su ga odneli. Umro je od tuge (FOTO)

Po objavljivanju fotografija bolesnog i neuhranjenog lava, bez jednog oka, sa očiglednim povredama, dok mu je drugo puno straavične skrame, koji nema snage ni da se pomeri s mesta pa tužno gleda oko sebe uznemirile su svetske medije.

Ovu vest preneli su svi, a snimci koji su nastali u pomenutom zoo vrtu dostupni su klikom OVDE.

Zapisi nastali nešto ranije, a koji su dostupni na Jutjubu pokazuju da je u ovom zoo vrtu i ranije bilo problema, da je higijena bila lošija, da se o životinjama ne brine aadekvatno i da žive u prljavštini i neadekvatnim uslovima.

U ovom Zoo vrtu su i vuk, zebra, nekoliko jelena, majmuni i medved.

Svima su kavezi mali, nemaju prostor u koji bi mogli da se sklone od znatiželjnih posetilaca, kavezi su zarasli u korov i mahovinu, đubre i otpaci su svuda.

Fotografije je napravio anonimni fotograf, koji je želeo da ukaže na ogroman problem koji se dešava na ovom mestu koje trenutno izgleda kao iz pakla.

Zoo vrt se ovim povodom nije oglašavao, a na zvaničnoj Fejsbuk strani "Medvedi Albanije" podeljen je uznemirujući sadržaj sa Dejli mejla i napisano da saosećaju sa bolom i užasom povodom gledanja ućasnih zapisa i fotografija nastalih u njihovom zoo vrtu, ali da im svi pomognu da se životinje spasu, tako što će pisati ministru za životnu sredinu Blendiju Klosiju.

Veliki broj pomenutih životinja je premršav, a zatvorene su u betonskim kavezima gde bez ikakvih adekvatnih uslova provode svoje vreme.

Samo dan nakon objave potresnih scena, reagovalo je albansko ministarstvo za zaštitu životne sredine i spasilo životinje.

Još jedan uznemirujući video i potresne fotografije koje prikazuju kako su životinje živele, možete pogledati OVDE.

Dok ljudi maltretiraju životinje, ovaj "opasan" ris brine o macama 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sneki

    18. oktobar 2018 | 01:59

    Sta reci a ne zaplakati, jadne zivotinje novo da albanija ima zoopark. oni nisu sposobni sebe da paze a ne zivotinje. treba njega kontrola i sve sto je potrebno za zivot i mali su prostori za kretanje vise izgleda zatvor. odma podhitno dq se nesto preduzme da se spase te zivotinje.

  • Milan

    17. oktobar 2018 | 18:43

    A sta reći

  • Cika Velja

    17. oktobar 2018 | 20:02

    Iznenadilo bi me da je stanje extra...a ovako sta reci...Albanija i zooloski vrt???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA