Ova reklama s grupnim silovanjem razbesnela je milijardu ljudi! (FOTO)

Na reklami manekenka pokušava da otera muškarce u autobusu u sceni koja podseća na silovanje i ubistvo koje je šokiralo Indiju 2012. godine

  • 0

Indijska modna reklama u kojoj je prikazano kako ženu napastvuju u autobusu izazvala je gnev korisnika društvenih mreža koji kažu da se njom veliča grupno silovanje i ubistvo devojke u autobusu koje se dogodilo 2012. u Nju Delhiju.

Na reklami manekenka pokušava da otera muškarce u autobusu u sceni koja podseća na silovanje i ubistvo koje je šokiralo Indiju. Mnogi korisnici društvenih mreža su rekli da su im te slike "odvratne" i "užasne", javlja BBC.

Međutim fotograf Radž Šetje kaže da je na reklami "samo prikazan položaj žena u Indiji" i da nije zasnovana na silovanju. Slike su skinute sa Interneta posle gnavnih reakcija na Tviteru i Fejsbuku.

Grupno silovanje i ubistvo 23-godišnje studentkinje pokrenulo je pre dve godine proteste u Indiji i vlasti su bile primorane da uvedi strože zakone o silovanju.

Četiri počinioca tog zločina su osuđena na smrt, a peti, koji je bio maloletan u vreme izvršenja zločina, služi kaznu zatvora od tri godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA