EKSKLUZIVNI SNIMAK: Pomozimo policiji da pronađe Lukinog ubicu, prepoznajte vozača kantrimena (VIDEO)

Pogledajte video-snimak, uključite se u potragu i pomozite policiji da pronađe Lukinog ubicu, prepoznajte bahatog vozača i podržite nesrećne roditelje Bojana i Sanju Jovanović kao što su ih danas podržali brojni sugrađani u mirnom protestu na mestu udesa

  • 42

Ekipa Telegrafa došla je do snimka nesreće u kojoj je na mladića, Luku Jovanovića, 25. jula na Brankovom mostu naleteo za sada neidentifikovani vozač mini-morisa "kantrimen".

Pogledajte video-snimak snimljen sigurnosnim kamerama na Starom mostu, uključite se u potragu i pomozite policiji da pronađe Lukinog ubicu, prepoznajte bahatog vozača i podržite nesrećne roditelje Bojana i Sanju Jovanović kao što su ih danas podržali brojni sugrađani u mirnom protestu na mestu udesa.

Podsetimo, nakon što je Luka nesrećno nastradao, njegov otac je u nedelju i ponedeljak, 3. i 4. avgusta stajao na mostu i držao sliku svog sina u nadi da će to ubrzati proces istrage.

Luka Jovanović je nastradao 25. jula ove godine i posle 14 dana i pored oko osam kamera koje snimaju saobraćaj na Brankovom mostu - identitet vlasnika "mini moris kantrimena" nije otkriven.

UPOZORENJE: Zabranjeno preuzimanje, kopiranje ili bilo kakvo drugo korišćenje video-snimka, teksta, fotografija i njihovih delova bez dozvole uredništva portala Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lana

    11. avgust 2014 | 07:49

    Kakva je ovo sprdnja???Pa u Srbiji nema milion kupera mozda oko stotinak,gubite vreme ovako tj.ubici dajete vremena da otkloni tragove.Ko god da je udario decka mora na auto da ima neku stetu tako da pocnite da cesljate sve one koji imaju registrovano to vozilo a ne da se sprdate na ovaj nacin.

  • Srdjan

    10. avgust 2014 | 21:29

    Navi vozaca belog BMW X6, verovatno ima kameru koja snima put ispred automobila.

  • bojan

    11. avgust 2014 | 01:07

    Prema ovom dosta losem snimku bih rekao da se radi o Mini Countryman One iz 2011 godine. Znaci u pitanju je obican model bez ikakve dodatne opreme. Stvar olaksava dvobojna kombinacija automobila crni krov, crni retrovizori i crvena karoserija. Podatak sa zutim zmigavcima ukazuje na najeftiniji/stariji model Countryman-a. Znaci samo da se nas plavo-beli fica sa rotacijom malo potrudi i famozna VIP osoba je u mrezi/fioci. Porodici iskreno saucesce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA