JEZIVO: Novi detalji samoubistva devojčice (11), koja je rekla majci da ide da lakira nokte, a onda se obesila!

Majka je odmah pokušala da pomogne svojoj ćerki, ali nažalost, nije uspela. Otac sumanuto projurio automobilom kroz selo nakon što je čuo tragične vesti

  • 28

Devojčica N. G. (11) pronađena je obešena u svojoj sobi u porodičnoj kući u selu Zlot kod Bora. Ona je majci rekla da ide da lakira nokte, a kako se dugo nije pojavljivala, ukućani su otišli da provere šta se dešava. Tada su zatekli jeziv prizor - devojčica je visila obešena o gredu na plafonu. 

Kako pišu "Novosti", majka je odmah pokušala da pomogne svojoj ćerki, ali nažalost, nije uspela. Deda i baba su odmah pozvali oca i Hitnu pomoć, čije se ekipe ubrzo stigle. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Policija je takođe ubrzo stigla na lice mesta.

STRAVIČNA SMRT DEVOJČICE (11): Rekla majci da ide da lakira nokte, pa se obesila!

Informer piše da je otac N.G. projurio automobilom kroz selo nakon što je čuo tragične vesti.

- Kasnije smo saznali da su mu javili za ćerkinu smrt, pa je zbog toga tako sumanuto vozio - rekla je komšinica za Informer.

Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina

Tetka nastradale devojčice Olivera za Naše novine kaže da ništa nije ukazivalo na to da Nevenu nešto muči.

- Ne znamo šta nas je snašlo. Bila je dobra, vesela i uvek nasmejana devojčica. Ne mogu da shvatim šta je moglo da natera dete da digne ruku na sebe. Da je bar zbog nečega bila tužna i nesrećna, da smo bar nešto primetili, možda smo mogli da joj pomognemo i da sprečimo da dođe do ove tragedije. Sestra mi je izbuzumljena od tuge, ne znam kako će ovo izdržati - izjavila je Olivera za Naše novine.

Informer piše da meštani Zlota tvrde da su se otac i deda N. G. često svađali, jer je starac bio sklon alkoholu.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

U osnovnoj školi "Petar Radovanović" za Kurir kažu da je devojčica bila primeran đak.

- Nije imala problema s učenjem, razrede je završavala s vrlo dobrim i odličnim uspehom. Mnogo nam je teško. Bila je druželjubiva i uvek je imala mnoštvo drugarica i drugova oko sebe. Nikad se nije žalila na probleme. Ovo nas je stvarno jako potreslo - kažu zu ovoj osnovnoj školi.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica nije ostavila oproštajno pismo. Iz Višeg tužilaštva u Zaječaru stigao je nalog za obdukcijom tela koje je prebačeno na Odeljenje za sudsku medicinu U Boru. Za sada još nije otkriven motiv ove tragedije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA