ZBOG OVE PORUKE NA "JUGU" SMEJE SE CELA SRBIJA: Evo šta je ovaj Vranjanac poručio svom dušmaninu! (FOTO)

U centru Vranja stoji parkiran "Jugo" na kome se nalazi ceduljica koja mami osmehe mnogim prolaznicima

  • 4

Dejanu Milosavljeviću iz Vranja razbojnici su već osam puta obijali "jugo", zbog čega je bio primoran da im ostavi ceduljicu koja je mnogim prolaznicima bila zanimljiva.

On se ceduljicom direktno obratio sledećem potencijalnom obijaču, a na njoj piše:

OVO MORATE VIDETI: Bosanci napravili "Jugo" na solarni pogon! (FOTO)

- Poštovani obijaoče, obaveštavam vas da u ovom automobilu nema više sledećeg: akumulator (novi), prva pomoć, lanci za sneg, dizalica za automobil, fluorescentni prsluk (novi), sijalice. Nisam više u finansijskoj moći da po 8. (osmi) put kupim navedene stvari, koje sam po pravilu dužan da posedujem, pa se izvinjavam.

Dejan je rekao da nema više snage da se bori sa razbojnicima, a ni novca da stalno kupuje delove i stvari koje mu uzimaju iz automobila.

Foto: okradio.rs/Aleksandar Stojković Foto: okradio.rs/Aleksandar Stojković

- Sada "obijači" ulaze u "jugo", sede unutra i puše preko noći, ali mi ništa ne diraju. Čak je tu i kasetofon. Ja zaključavam automobil, ali oni otvore vrata šrafcigerom. Ranije su mi sekli i kablove – kaže Milosavljević.

Foto: okradio.rs/Aleksandar Stojković Foto: okradio.rs/Aleksandar Stojković

Zbog sve češćeg obijanja automobila, grad će u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja uskoro uvesti video nadzor u svim većim ulicama u Vranju.

Foto: okradio.rs/Aleksandar Stojković Foto: okradio.rs/Aleksandar Stojković

(Telegraf.rs/ Izvor: okradio.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sury

    9. jul 2015 | 10:57

    "Zbog sve češćeg obijanja automobila, grad će u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja uskoro uvesti video nadzor u svim većim ulicama u Vranju." Ovo je smesno iz nekoliko razloga 1.Vranje ima gradonacelnika koji jedino ume da povaljuje maloletnice po kafanama tako da nista od uprave 2.Licno sam vidjao kako policija hapsi lopova koji je uhvacen na delu dok krade CD iz auta i tog istog lopova nakon 3 sata sam video slobodnog na ulici 3.Policija u Vranju sluzi samo da kaznjava vozace za kojekakve gluposti i nicemu vise

  • Jedan od Srba

    8. jul 2015 | 15:35

    Bilo je ovakvih poruka na automobilima i devedesetih...

  • Ludi Demokrata i Europeac A u dusi Rus i Jugosloven

    8. jul 2015 | 13:58

    Ne brini vise za svoje sstvari i auto. Od sad ce da ti cuva licno Angela Mrkrla Aha Mrkrla i Vucjak oni ce da ih srede posto su ih oni i stvorili i doveli mnoge na taj puta da to rade Muka nemastina i demokratski sistem Kapitalizam kao i ovde na zapadu jos gore se stvari desavaju samo sto oni to vesto kriju ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA