OVO JE TOMISLAV, ČOVEK KOME ĆE ISLAMSKA DRŽAVA ODRUBITI GLAVU: Evo šta može da ga spase sigurne smrti! (VIDEO)

Hrvat kojeg su džihadisti oteli u Egiptu dugo godina unazad radio je u inostranstvu. On je bio u Iraku, Libiji, Češkoj, a u francusku kompaniju, za koju je radio u Egiptu, otišao je 2014. godine

  • 14

Tomislav Salopek, Hrvat (31) kojeg su oteli egipatski džihadisti, koji prete da će ga ubiti ukoliko egipatska vlast ne oslobodi zavtorene muslimanke, dugo godina je radio u inostranstvu.

(ODBROJAVANJE UŽIVO) TOMISLAVA ĆE DŽIHADISTI UBITI ZA 2 SATA: Njegova supruga Nataša MOLI ZA POMOĆ (FOTO)

Osim Egipta, gde mu je bilo poslednje radno mesto, Tomislav koji je iz Slavonskog Broda, radio je u Iraku, uglavnom u Kurdistanu, a bio je zaposlen i u Češkoj i Libiji.

Za francusku firmu, koja ima ispostavu u Egiptu, gde je nesrećni muškarac otet i zarobljen, Tomislav je radio od decembra 2014. godine.

PORODICA OTETOG HRVATA U ŠOKU: Nema dobrih vesti, svi su zabrinuti! (VIDEO)

Ekstremisti Islamske države objavili su i snimak pod nazivom "nova poruka egipatskoj vlasti", na kojem se vidi Tomislav koji kleči pred mmaskiranim teroristom i koji u ruci drži nož, upućujući dramatičan apel:

– Ja sam Tomislav Salopek, Hrvat, oženjen Natašom i imam dvoje dece. Molim egipatsku vladu da pusti sve zatvorenice i spasi mi život - dramatična je poruka zarobljenog Tomislava.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    7. avgust 2015 | 20:48

    Mlad sam i to stoji, ali posle slvlja ' Oluje ' sto je sramota za svaki narod, treba se zapitati zasto ocekujete pomoc citave Juge? To je veoma dvolicno. Shvatite da ne mozete sami i onda ocekujete pomoc? Nah... Kako god, nisam nacionalista niti zelim ikome zlo i zato ocekujem da ce biti ukazana pomoc ovom coveku, jer, nije on kriv zbog toga sta je i kako se tu zatekao... Samo zeli da prehrani porodicu... Pokazimo svi postovanje! Srbin sam, time se ponosim, i ne pljujem, niti to zelim, ikoga! Samo zelim da me svako razume i da se vec jednom zakopaju ratne sekire! Nikome nista dobro doneti nece! Svi smo mi ljudi!

  • zdravko

    7. avgust 2015 | 16:34

    Kukavice! I Alah vas se srami! Lako je ubiti bespomocnog čovjeka !

  • Ivana

    7. avgust 2015 | 16:24

    Volela bi da se cela bivša Jugoslavija udruži i izbavi ovog nedužnog čoveka koji je otišao trbuhom za kruhom. Srpkinja sam i kada je u pitanju život ne gledam na nacionalnost već kada je neko životno ugrožen želim da pomognem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA