VRIŠTALA SAM, BOLELO JE JAKO: Jeziv krik devojčice (13) - žrtve pedofila ZAPALIO JE SRBIJU

Trinaestogodišnja devojčica iz Lazarevca, koju je obljubio M. Ð. (47), policiji je ispričala da je on zloupotrebio poverenje koje je imala u njega jer je bio otac njene drugarice.

  • 14

Trinaestogodišnja devojčica iz Lazarevca, koju je obljubio M. Ð. (47), istražiteljima je ispričala da je monstrum zloupotrebio poverenje koje je imala u njega jer je bio porodični prijatelj i otac njene drugarice.

 

PIO LEKOVE ZA POTENCIJU DA BI BIO SA DEVOJČICOM (13)? Detalji užasa u Lazarevcu

 

Devojčica je, kako prenose beogradski mediji, do detalja objasnila kako je M. Đ. čak tri puta pokušao da je seksualno zlostavlja.

 

Reč je o devojčici koja je mlada i još uvek naivna i kojoj dugo nije bilo jasno da M. Đ. nije dobar čovek jer joj je više puta pomagao. Ona mu je verovala jer je dolazio kod njih u kuću, pošto je bio prijatelj njenog dede. Devojčica se družila i sa njegovom ćerkom, koja je njena vršnjakinja.

 

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

 

Kako navodno, ona navodi, uhapšeni pedofil je ove odnose iskoristio da dođe po nju u školu, pod izgovorom da želi da joj pomogne.

 

Prema devojčicinom svedočenju, upravo u automobilu manijak je prvi put pokazao pravo lice. Tada je, navodno, napadač odvezao kola u mrak i pokušao da je poljubi u usta. Uplašena devojčica tada ga je izgrebala po licu i uspela da pobegne.

 

M. Đ. je potom, prema svedočenju žrtve, još dva puta uspeo da je namami u stan u kom je pokušao da je seksualno iskoristi. Rekao joj je da je došao po nju i da je u njegovom stanu čeka njegova ćerka. Tada je pokušao da ima seksualni odnos s njom. Najpre ju je naterao da ode do toaleta i da se okupa. Trinaestogodišnjakinja je ispričala da je pokušala da se odbrani i da pobegne, ali da nije uspela jer je bio krupan i jak.

 

Rekla je da ju je strašno bolelo i da je zbog toga plakala i vrištala. Manijak je tada odustao, uz pogrdne reči i psovke.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    30. decembar 2015 | 08:56

    Slika ovog monstruma!!! Ime i prezime i stroga kazna za ovakvog monstruma! !!!!!

  • dragana

    30. decembar 2015 | 09:44

    Jao sto smo naivni: jedva mu prvi put pobegla iz kola a potom mu jos dva puta bila u stanu??? A naivni i glupi, pa jos bolesno zeljni senzacija, odmah u sve poveruju i dele kazne. Ko zna sta je tu istina?

  • N. S

    30. decembar 2015 | 09:55

    Monstrumu naravno maksimalna kazna i svima kao on. Već bi neko za primer mogao i visiti. Ali me ipak čudi, dokle je bila u stanju, da ima bilo šta sa njim? Zar prvi put u autu, nije bilo dovoljno?. Kakva drugarica, kakvo šta? Gde je tu razgovor sa mamom, tatom? Pa nije ona baš tako mala, da toliko ne razume. Kako je shvatila ponašanje u autu?.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA