"MOJ MEDA MI JE UMRO NA RUKAMA": Vapaj Božidara K. uplašio je celu Srbiju!

- Preselo mu je meso, pas je uginuo tako što je pojeo otrovne komadiće mesa uvaljane u preveliku količinu otrova "kreozan" - ispričao je nesrećni Božidar

  • 29

U Samailima kod Kraljeva, prethodnog vikenda, neko je otrovao zlatnog retrivera i mačku koji su pripadali Božidaru Koloviću, poljoprivredniku iz ovog sela. Najpre je uginuo pas u teškim mukama, tako što je pojeo komadiće mesa uvaljane u ogromne količine otrova "kreozana", a zatim i mačka.

- Veterinari su na sve načine pokušali da se izbore sa užasnom smrću, ali nije imalo šanse da moj Meda preživi. Umro mi je na rukama, a meso je neko bacio odmah pored kuće, jer sam se ja u subotu uveče tri sata pre toga igrao sa njim. Pretpostavljam da je to uradio neko od komšija, jer sam par nedelja ranije dobio pretnju da vežem psa ili će biti otrovan - rekao je Božidar za Alo.

Porodica Kolović je slučaj prijavila nadležnim službama koje su izašle na uviđaj. Troje dece neutešno plače za svojim ljubimcima, a stariji su u neverici i pribojavaju se za svoj i život ostalih na imanju.

- Meda je bio dobrica. On se družio i sa mačkom koja je takođe otrovana zajedno sa njim. Pas je bio kao dete. Išao je sa mnom svuda, u kafanu, vozio se na traktoru, u kolima. Ne mogu da verujem da neko može da bude toliki monstrum da otruje ovakvog psa - u neverici priča B.K.

Inače, ovo nije jedini slučaj nehumanosti i trovanja pasa, jer su samo par nedelja pre kod njihovih rođaka, takođe Kolovića, nađena dva uginula psa pored svojih kućica, sa istim otrovom u obroku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • O.o

    8. februar 2016 | 15:28

    I meni su otrovali škotskog ovčara, zvao se Pantelija III od Vinče, mukica čekao me da dođem, a zatim je uginuo...plakao sam kao malo dete, tuga...prošlo je 15. godina, a ja tu scenu ne mogu da izbrišem iz sećanja...

  • zabrinut

    8. februar 2016 | 15:08

    Strašno,sutra ti monstrumi mogu ubijati i ljude.Kuda ide čovečanstvo

  • djenka

    8. februar 2016 | 16:49

    Meni je macak umro pre dve godine prirodno ,od starosti . Imao je oko 16 god. Svi smo plakali kao za clanom porodice ! Umotali smo ga u njegovo cebence , napravio sam drvenu kutiju i sahranili u dvoristu. Odmah smo uzeli malog blesavog macora ali starog se uvek setimo sa osmehom i tugom !kada bi nam neko , ne daj Boze namerno otrovao macora joj nemam pojma sta bi bilo !. ZIVA SU BICA PUNA LJUBAVI I RADOSTI OSTAVITE IH DA SU SA NAMA STO IH VOLIMO !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA