Letovanje u ovoj RAJSKOJ BRVNARI U SRBIJI košta samo 1 EVRO, ali... NARAVNO DA POSTOJI JEDNO ALI! (FOTO)

Za turiste koji borave u domaćinstvu Mila Obradovića postoji jedna mala začkoljica...

  • 3

Svi oni koji žele da se, u bukvalnom smislu, vrate prirodi, domaćin Mile Obradović iz sela Podbukovi, nadomak Valjeva, nudi noćenje u brvnari za samo 1 evro! U Srbiji povoljniji odmor nećete naći, a da u blizini imate dve reke - Crnu i Bukovsku i planinu Divčibare. Na jednom mestu je sve što čovek poželeti može, samo da uslovi nisu nešto drugačiji...

Naime, smeštaj je kao takav već sad u ponudi, ali domaćin očekuje prve goste za prvi vikend juna kada se tamo održava manifestacija "Lekovitim stazama" Podbukovi Valjevo. Brvnara pokrivena kamenom pločom, kako stoji na Fejsbuku, može da primi 20 osoba koje imaju taj luksuz da spavaju u vrećama koje ponesu. Za one koji ih nemaju, tu je majka zemlja ili eventualno ćebe, ako im ga pozajmi gazda Mile.

21 NESTVARNO FRANCUSKO SELO: Zbog ovih mesta bi se svako vratio zemljoradnji (FOTO)

Foto: Facebook/Gljive i lekovito bilje Foto: Facebook/Gljive i lekovito bilje

One koje zanima tako skroman smeštaj osvetljavaće jedino petrolejka. Takođe, za umivanje i kupanje poslužiće im najbliža reka, dok je za eventualno korišćenje kupatila moguć dogovor sa gazda Miletom. Grejanje ne postoji.

Za svaku nuždu, tu je majka priroda, samo se preporučuje obavljanje dalje od brvnare! Za obroke možete poneti svoju hranu ili uplatiti doručak, ručak ili večeru, naravno, kod gazda Mileta.

- Smeštaj u brvnari još nije gotov jer treba da se uvede struja i voda u njega, a ne postoji ni sanitarni čvor. Zbog toga se još niko nije javio da boravi tu, ali pošto uvek ima istinskih zaljubljenika u prirodu, mi smo oglas izbacili već sad, pa se neko od njih možda već javi - priča Obradović.

Foto: Facebook/Gljive i lekovito bilje Foto: Facebook/Gljive i lekovito bilje

Ipak, najveće interesovanje, meštani očekuju u junu kada se održava manifestacija za dušu "Lekovitim stazama", u toku koje će posetioci imati prilike da nauče o pravilnom sakupljanju i korišćenju jestivog bilja i šumskih plodova, kao i da probaju pasulj sa lekovitim biljkama.

Kako na Fejsbuku stoji, cena od jedan evro je po osobi dnevno, za minimalno četiri osobe.

DEJAN ŠUMADINAC kačio fotke svog sela na Fejsu, pa osvojio devojku sa JUGA AFRIKE! (FOTO)

(Slađana Vasić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB IN

    16. februar 2016 | 14:12

    Inace taj deo recice na slici gde se kupaju zove se "sanduk" a nize prema Valjevu ima "skakalo" koje je vece kupaliste. Predivna priroda Milja i Mile dobri domacini. Obozavam Podbukove i dosta vremena proveo sam tamo preko leta.

  • Moje ime nije bitno

    16. februar 2016 | 14:44

    Ma Rzav je Rzav. Naravno, lepo je i ovo, ali...

  • Karolj &Tereza

    16. februar 2016 | 20:23

    Pozdrav Domacinima! Gazda Mile je uvek pun ideja.Svaka manifestacija koja se odrzala kod njega bio je pun pogodak,a svaka poseta i boravak kod porodice Obradovic pravo uzivanje.Prijavljujemo se za 4.i5.Juni.nasu prijavu cemo potvrditi telefonom.puno pozdrava iz Novog Sada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA