DEČAK (10) KOJEG JE ZAPALIO NARKOMAN JAUČE I ZAPOMAŽE U BOLNICI: Jezivi detalji nesreće o kojoj priča Srbija!

Stanje dečaka S. J. (10) lekari i dalje vode kao kritično zbog mogućnosti infekcija i drugih komplikacija koje mogu izazvati opekotine trećeg stepena, a danas ga čeka operacija u kojoj će mu presaditi kožu

  • 4

I. P. (19) koji se sumnjiči da je proteklog vikenda benzinom zapalio komšiju S. J. (10), rekao je da nije kriv za nesreću, ali kaže da će svoju kožu dati samo da dete preživi.

NARKOMAN ZAPALIO DEČAKA (10) BENZINOM, IZGORELA MU KOŽA NA LICU, GRUDIMA I VRATU! Jeziv HOROR potresao je Srbiju

Prema saznanjima beogradskih medija, dečak bi trebalo danas da bude operisan.

- Priznajem da poslednjih godinu dana duvam u benzin. Lepo mi je, nekako mi opije mozak iznutra. Kad nema "super" hoću da poludim, ali nisa ga ja zapalio, već njegov brat. Kada sam zapalio vatru, on je bacio flašu u kojoj je ostalo još tečnosti i to je planulo - kaže on za Kurir, i dodaje da je već dao izjavu u policiji, nakon čega je pušten da se brani sa slobode, a to je obrazloženo time da je I. P. moglo slučajno da se dogodi da mu ispadne flaša s benzinom na vatru i dečaka, te da je ceo slučaj splet nesrećnih okolnosti.

I. P. kaže i da mu je žao što je došlo do te nesreće jer je njegov beznin.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ako lažem, grom neka me zapali. Neka odma umrem, neka me nema, da me zatrpa crna zemlja ako sam ga ja zapalio. Ako treba, daću mu svoju kožu samo da preživi.

Dečakovo stanje lekari i dalje vode kao kritično zbog mogućnosti infekcija i drugih komplikacija koje mogu izazvati opekotine trećeg stepena.

- Dečak je zadobio opekotine trećeg stepena koje su zahvatile više od 20 odsto kože. Od stravičnih bolova koje trpi, ne može ni da spava, uprkos tome što prima i analgetike. Ako san uspe nakratko da ga savlada, bolovi ga ponovo bude. Majka je stalnouz njega - rekao je izvor iz Tiršove za Blic, pa dodaje:

- U predelu grudi i stomaka je zadobio najteže povrede, zbog čega će zdrava koža s butine moratii da mu se presadi kako ne bi došlo do infekcije, koja u ovakvim slučajevima može biti kobna. Takav hirurški zahvat tretira se kao težak, zbog čega lekari izbegavaju da daju bilo kakve prognoze.

Dečakov otac je poručio da od nesreće niko ne može da spava, da deca stalno pitaju za brata, a najviše brat koji je dečaka pokušao da ugasi golim rukama.

- Moj sin ne može da jede jer su mu usne izgorele, a ne mže ni da spava od bolova - kaže ovaj očajni otac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svetle

    23. februar 2016 | 09:03

    zaista je ova drzava Srbija puna negativnih stvari, niko u njoj nije siguran, sta sve deca prezivljavaju

  • Stvarno i moguce

    23. februar 2016 | 08:54

    "pušten da se brani sa slobode," !!!???? Psihopatu pustate na slobodu!?? O kakvim ljudskim pravima je rec????

  • anka

    23. februar 2016 | 14:54

    strasno pustiti ga na slobodu i opet ce mirisati benzin i opet neko dete upaliti strasno strasno treba kazniti i onoga sto ga je pustio da se brani sa slobode uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA