NAJBRŽI AUDI NA SVETU NALAZI SE U SRBIJI: Vozač ove "zveri" je iz Novog Pazara (VIDEO)

Malo Novopazaraca zna da se u njihovom gradu nalazi ova mašina, i da će biti izložena na Sajmu automobila u Beogradu

  • 11

Auto moto klub "Novi Pazar" učestvovaće na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu, koji počinje sutra i trajaće sve do 23. marta. Oni će na štandu SAKSS-a izložiti svoj automobil marke "audi RS4", koji je izabran kao najbolji predstavnik Srbije, piše Sandžaklive.rs.

 

Ovo je legenda o Beograđaninu, koji je PRVI kupio NAJJAČEG PORŠEA u gradu!

 

Ono što malo Novopazaraca zna, jeste da se u njihovom gradu nalazi najbrži "audi RS4" na svetu. Karakteristike ovog automobila su zapanjujuće i za nevericu. Ova paklena mašina poseduje motor od 1300 ks a brzinu od 100 kilometara na sat postiže za naverovatnih 1,36 sekundi. Inače, najveća brzina ovog automobila je elektronski ograničena na 270 km/h.

 

Evo kako je srpski ministar PROBAO "fijat 500X"! (FOTO)

 

Vozač ovog automobila Esad Došljak, rekao je u emisji Screen sport da je ovo veliko proznanje za klub i da su se maksimalno potrudili da pripreme automobil za ovako važan događaj.

 

 

Inače, Došljak je proglašen za najboljeg sportistu Novog Pazara u 2015. godini.

 

Pogledajte kako je Audi RS4 izgledao u filmu "Interceptor":

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    16. mart 2016 | 12:47

    Svake godine novsla zver iz audija a u konstruktorskom birou imaju 42 inzenjera konstrukfora - dizajnera a nasa Zastava imala 150 inzenjera konstruktora i za 45 godina ni jedan novi auto i ono sto su sklepavali kupovali od italijana pa me bas zanima dali su imali obraza da uzmu nezasluzenu platu i dali ih bar malo pece savest nesposobnjakovici - trutovi

  • Jova-streer

    17. mart 2016 | 08:42

    Hahaha. Citam i ne verujem. Pa ljudi sta Vam je? Kakvo bre ubrzanje od 0-100km/h za 1.36sec. To je nemoguce. Po tome ispada brze od aviona. Sve u svemu obicno smece i ne zasluzuje ovakav text a ni naslov.

  • Vladimirovič

    17. mart 2016 | 15:10

    Vejron ne može ispod 2 sek, 2 i nešto a ide i do 430km/h daj bo..u karoseriju ovog audia ne može stati motor od 12-14 klipova da je ne znam staaa a još prednja vuca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA