MUŽ UBIJENE JELENE: Ovo je jedina istina o pričama da SVEŠTENIK NIJE HTEO DA SAHRANI moju Jecu!

Sveštenik koji navodno nije hteo da sahrani Jelenu, nijednog trenutka nije postavljao pitanje oko toga, a posao moje majke nije vračanje i ne kosi se sa pravoslavljem kaže za Telegraf Zoran Marjanović

  • 47

Zoran Marjanović, suprug pevačice Jelene Marjanović (32) koja je 2. aprila nestala, a zatim pronađena mrtva na nasipu u naselju Crvenka u Borči, kaže za Telegraf  da nije istina da sveštenik nije hteo da sahrani njegovu suprugu, a pogotovo da se oko toga postavljalo pitanje zbog navodnih vradžbina kojima se bavi njegova majka Zorica.

Jedna od Marjanovićevih komšinica, navodno je ispričala za pojedine beogradske medije, da nijedan sveštenik nije hteo da sahrani Jelenu zbog mutnih poslova njene svekrve, već da su se oni pojavili tek na insistiranje pevačicine majke.

Marjanovići otkrili da li im je stvarno ZABRANJENO DA NAPUSTE BORČU!

Na ovakvo pisanje pojedinih beogradskih medija, Marjanović ponavlja da se niko u njegovoj porodici ne bavi vradžbinama i napominje da se on bavi producentskim poslom godinama.

- Nije tačno da sveštenik nije hteo da dođe na sahranu zbog moje majke već je došao zato što ga je zvačla Jelenina majka. Ja se bavim producentskim poslom, iza mene ima stotinu pesama i dosta hitova a to čime se bavi moja majka niti su karte, niti vradžbine, dakle nije ništa što se kosi sa pravoslavljem - kaže suprug Jelene Marjanović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

CVEĆE I SVEĆE NA NASIPU SMRTI: Porodica obeležila mesto na kojem je SVIREPO ubijena Jelena! (FOTO) (VIDEO)

On dodaje da taj sveštenik, koji je prema pisanju medija odbio da sahrani Jelenu, svake godine dolazi u njihovu kuću otkako su se doselili u Borču.

Foto: Facebook/jelena.krsmanovic, Telegraf Foto: Facebook/jelena.krsmanovic, Telegraf

- To je naš sveštenik koji nam dolazi svake godine da nam osvešta kuću pred slavu - rekao je Marjanović i dodao da policija veoma dobro radi svoj posao, te da ne želi ništa da komentariše u vezi sa istragom o ubistvu supruge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nevena

    5. maj 2016 | 19:43

    Sramota je sto se se u ovako tesku situaciju upustile i komsije i kojekakve potonule estradne licnosti sa svojim nebuloznim izjavama, prividjanjima i svedocenjima. Svako ko iole ima mozga i savesti pozelece detetu svako dobro a policiji da sto pre uhvati ubicu. Ni mediji nisu spaseni, od tragedije napravili rijaliti zbog vece posete portalima. Tuzno...

  • West light

    5. maj 2016 | 20:00

    Komsija ti je onaj tko te upozorava na gresku, a ne onaj koji ti gresku uljepsava kako bi stekao tvoje zadovoljstvo! Zalosno samo spekulacije o porodici.. Upropastili ste.

  • Semenka

    5. maj 2016 | 21:35

    Ako vidite marsovca sa letećim tanjirom, odma obavjestimo policiu da i on nešto kaže o ovom slučaju.. Nije važno dal išta zna, nek izmišlja kao svi ostali i biće zanimljiv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA