MIRKO RADOVANOVIĆ NAĐEN MRTAV U KOMBIJU: Ne zna se kako je nastradao

Kada je i kako Mirko stradao još uvek je nepoznanica

  • 1

Mirko Radovanović (59) iz Zaselja kod Požege pronađen je jutros mrtav u prevrnutom kombiju na šumskom putu u ataru svog sela.

POGINUO PEŠAK KOD ADE: Dramatična smrt pod velom misterije

Kada je i kako Mirko stradao još uvek je nepoznanica.

Njegovo mrtvo telo u kombiju, koji je prema prvim rezultatima istrage udario u obalu kraj puta, a zatim se prevrnuo, jutros oko pet sati pronašao je jedan meštanin Zaselja.

Prema pisanju „Blica“, porodica nesrećnog Radovanovića ispričala je policiji da je Mirko još juče otišao da prska maline na imanje u brdu podalje od kuće, ali da se posle toga nije vratio ni javljao.

Osnovno tužilaštvo u Požegi naložilo je odbukciju koja bi trebalo da odgonetne da li je Radovanović umro: od posledica udesa ili iz nekog drugog razloga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jevdokija

    9. maj 2016 | 12:31

    Pa prvo sto bi trebalo da se uradi je test, da se otkrije da li se otrovao pesticidima za prskanje malina od cega mu je u voznji pozlilo i doslo do smrtne nesrece. Mnogi ne koriste maske kad prskaju pesticide a ko zna i u kojoj koncentraciji, pa jos ako je bio vetric koji je u njegovom smeru duvao....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA