Šef je prvo maltretirao, pa joj dao otkaz, a onda ga je njen dever PREBIO DRVENOM PALICOM!

- Krenuo sam na službeni put i kada sam prilazio automobilu, osoba za volanom starijeg automobila krenula je preko bankine parkirališta na mene. Izmako sam se, a osoba je izašla iz auta i drvenom palicom krenula na mene - rekao je vidno potresen Stanić.

  • 6

Bosiljko Stanić iz Vinkovaca, vlasnik kompanije Boso, optužen je da je zlostavljao radnicu Ivanku Dujmić i na kraju joj je dao otkaz, pa je njen dever rešio da mu se osveti i isprebijao ga drvenom palicom.

JEDNA ŽENA PREŽIVLJAVALA JE PAKAO U ZAGREBU: Oficir terao ženu na odnos sa psima!

- U potpunosti se ograđujemo od njega, on je psihički bolestan i godinama ne komuniciramo s njim. Njegova bivša supruga je godinama radila u Bosi i on je smatrao da je Stanić jedan od krivaca za raspad njegovog braka. Ne znamo zašto je čekao toliko godina da to napravi. Mi to nismo ni znali nego smo to saznali od novinara. Izvinjavamo se gospodinu Staniću, nismo imali pojma i žao nam je što je došlo do toga - rekla je Tea Dujmić, Ivankina ćerka.

Inače, Ivanka je dugi niz godina preživljavala teror na poslu, nakon čega je dobila otkaz.

Povodom ovog incidenta, medijima se obratio i Bosiljko Stanić koji je rekao da ga je Ivankin zet napao kada je krenuo na službeni put.

- Krenuo sam na službeni put i kada sam prilazio automobilu, osoba za volanom starijeg automobila krenula je preko bankine parkirališta na mene. Izmako sam se, a osoba je izašla iz auta i drvenom palicom krenula na mene. Reč je o bratu supruga Ivanke Dujmić, koja je kod nas donedavno radila - rekao je vidno potresen Stanić.

Takođe, on je dodao da je za sebe i za svoju porodicu zatražio policijsku zaštitu te da policija već štiti neke članove.

Stanić je najavio da će za par dana izaći sa saopštenjem za javnost i rekao kako je do sada ćutao na sve napade zbog brige za 1.200 radnika koji rade u preduzeću.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    8. jul 2016 | 11:52

    Neka ga je izudarao, trebao je jos da ga bije. Ne podrzavam nasilje ali gazde se ponasaju kao robovlasnici! Dvadeset godina sam prozivljavala pakao na poslu...svima sam se zalila svi su glavu okretali...

  • Mima

    8. jul 2016 | 17:32

    TAKO VALJA

  • Vlajko

    9. jul 2016 | 08:39

    Tako treba,uzeti stvar u svoje ruke kad nema zakon gradjani ce ga sprovesti licno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA