OVAJ SPOT JE NAJEŽIO CELU SRBIJU: Sledićete se kada čujete i vidite momka koji je vozio MOTOR SMRTI! (VIDEO)

Obraćanje motoristima u okviru kampanje vršiće se video spotom na elektronskim medijima, potom putem bilborda, velikog broja PR aktivnosti, društvenih mreža...

  • 3

Kampanja pod sloganom "Pazi druge, misli na sebe", prvi put pokrenuta u organizaciji Agencije za bezbednost saobraćaja, biće svojim aktivnostima posvećena motociklistima i njihovom savesnijem i odgovornijem ponašanju u saobraćaju, a samim tim i smanjenju rizika od stradanja vozača ovih motorizovanih dvotočkaša u saobraćaju.

(VIDEO) MOTOCIKLISTA PROLAZI NA CRVENO SVETLO: Evo zbog čega vozači dvotočkaša stradaju na putevima u Srbiji!

Obraćanje motoristima u okviru kampanje vršiće se video spotom na elektronskim medijima, potom putem bilborda, velikog broja PR aktivnosti, društvenih mreža.

Tokom kampanje realizovaće se i zajedničke preventivne aktivnosti sa pripadnicima Uprave saobraćajne policije gde će se motoristima, mopedistima i biciklistima neposredno ukazivati na važnost nošenja zaštitne opreme, poštovanja brzina i ostalih saobraćajnih propisa.

Kao deo medijske kampanje, snimljen je i spot sa prikazanim rizičnim situacijama u saobraćaju u kojima se može naći motociklista, ukoliko ne poštuje propise, ne koristi sigurnosnu opremu, vozi neprilagođenom brzinom, ne poštuje saobraćajnu signalizaciju.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Spot snimljen iz ugla žrtve saobraćajne nezgode prikazuje epilog nesavesnog ponašanja u saobraćaju.

Izuzetno značajan segment kampanje koji će Agencija sprovoditi u narednom periodu predstavljaju i treninzi sigurne vožnje, kojima će se pružiti mogućnost prvenstveno mladim motociklistima da razviju sigurnost prilikom upravljanja motorima velike kubikaže.

Ključni cilj kampanje jeste unapređenje bezbednosti vozača dvotočkaša putem promovisanja bezbednog ponašanja u saobraćaju, podizanja svesti o značaju opreme i poštovanja saobraćajnih propisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA