≫ 

ŠOKANTNA PETICIJA U SRBIJI: "Silovateljima dece ODSECATI ŠAKE i kastrirati ih"!

Za ovako ekstremno kažnjavanje silovatelja opredelilo se preko 5.000 ljudi

  • 45

Posle silovanja i ubistva malene Anđeline Stefanović podigla se velika bura u javnosti, a ljudi su masovno počeli da komentarišu kako bi ubicama uradili razne grozne stvari. Kao rezultat tolike mržnje i prezira prema počiniocima, nastala je i peticija u kojoj traže odsecanje šaka i hemijsku kastraciju za počinioce "monstrume", a koju je do sada potpisalo preko 5.000 ljudi.

Prema rečima psihijatara koji su razgovarali sa Vladicom Rajkovićem, ubicom trogodišnje devojčice Anđeline Stefanović, ubica je iako pod dejstvom alkohola, bio potpuno uračunljiv i svestan šta čini. Devojčica je usled silovanja zadobila izuzetno teške telesne povrede, koje, kako kažu nisu za prepričavanje.

Mala Anđela je pokušavala plačom da se odbrani, ali ju je Rajković nekoliko puta ošamario kako bi je smirio. Pošto devojčica od bola nije mogla da prestane da plače, Rajković ju je više puta udario po glavi kamenom, da bi je ućutkao i nastavio svoj strašni naum.

SMRT MALE ANĐELINE ĆE PROMENITI SRBIJU: Uvodi se DOŽIVOTNA ROBIJA ZA MONSTRUME?

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

ZAHTEVAMO HEMIJSKU KASTRACIJU I ODSECANJE SAKA SILOVATELJIMA DECE, stoji na peticije24.com. Šta vi mislite o ovome?

(VIDEO) OVO SU DECA KOJU SU POBILI MONSTRUMI: Pitali smo vas DA LI STE ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE?

"Dragi ljudi, šerujte što više ovu peticiju sa nadom da ćemo uspeti da sprovedemo zakon da zaštitimo našu dečicu od ovakvih monstruma jer ih drzava čuva kao bele medvede, omogućava im zaštitu, hranu po izboru, klimu, internet, sobu za ljubav... umesto da ih stavi u zajedničku sobu sa onima koji su, iako ubice, moralniji i kažnjavaju silovatelje i ubice nevine decice, i prema takvima su nemilosrdni i časniji od naših sudova. Mi tražimo zakon i ponovno suđenje", stoji na dnu peticije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA