≫ 

SKOČIO JE U REKU KAO ANDREJ BEUC: Ronioci su jedva pronašli njegovo beživotno telo (VIDEO)

Tokom ručka je mladić ustao i navodno rekao da ide u toalet, ali se zapravo vratio na Stari most i skočio

  • 0

Danas je pronađeno telo 25-godišnjeg mladića koji nije izronio nakon što je skočio sa mosta u Mostaru. U potragu su se uključili i pripadnici Uprave za civilnu zaštititu i vatrogasci iz Hercegovačko-neretvanskog kantona, a u pomoć su im i priskočili i ronioci Saveza gorskih službi spašavanja iz BiH.

- Pronašli smo telo. Policija i tužilaštvo su na mestu događaja, ali je očekivano da je to mladić koji je juče nestao. Pronašli su ga pripadnici interventne spasilačke službe Mostar - rekao je za N1 Zdenko Marić, predsednik Saveza Gorskih službi spašavanja u BiH.

Vest da mladić nije izronio uzdrmala je javnost jer je nekoliko dana pre toga gotovo identičan način nastadao i Andrej Beuc, koji je pronađen čak 15 kilometara od mesta gde je uskočio u reku, piše portal Klix.ba.

POSLE ANDREJA, JOŠ JEDAN MUŠKARAC SKOČIO SA MOSTA I NESTAO: Traga se za mladićem koji nije izronio iz Neretve!

Međutim, tokom ručka je mladić ustao i navodno rekao da ide u toalet, ali se zapravo vratio na Stari most i skočio.

Njegovo telo je primetio policajac ispod Lučkog mosta na površini vode, ali je ono ponovo potonulo. Nakon dojave o skoku i nestanku mladića stigla su dva kajaka Interventne spasilačke službe Mostar, a spasioci su mladića tražili nizvodno, sve do Mosta Hasana Brkića u naselju Tekija.

PRONAĐENO TELO ANDREJA BEUCA: Kraj potrage, spasioci ga izvlače iz Drine (VIDEO)

Podsećamo, proteklog vikenda u Zvorniku je stradao Slovenac Andrej Beuc, kada je skočio u Drinu i utopio se. Spasilačke službe su tek danas pronašle njegovo telo.

Pogledajte prilog o profesionalnom skakaču Beucu, za koga je skok s mosta bio fatalan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA