Libanac nožem izbo Libanca zbog Beograđanke!

Osuđeni je rekao da nije poznavao svog zemljaka, ali da se on nije ponašao u skladu sa njihovom verom i da je zato došlo do konflikta

  • 4

Amil Nadil (27) iz Bejruta osuđen je juče u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na godinu dana robije, uslovno na tri godine, jer je 6. avgusta ove godine u noćnom klubu u centru Beograda nožem izbo zemljaka zbog devojke.

KRVAVI PIR POMAHNITALOG TURISTIČKOG VODIČA: Deca gledala kako im nožem kolje roditelje

On je priznao krivicu u zamenu za uslovnu kaznu, a čeka ga proterivanje iz Srbije na pet godina, prenosi Alo!

Sud mu je dao maksimalni rok od 30 dana da napusti Srbiju, posle čega stupa na snagu zabrana ulaska u našu zemlju. Incident se dogodio 6. avgusta u noćnom klubu u Resavskoj ulici u Beogradu. Amil je te večeri bio u društvu Beograđanke, za koju je na sudu tvrdio da mu je drugarica. Sa zemljakom se potukao posle kraće svađe, posle čega ih je obezbeđenje izbacilo napolje. Ispred kluba su nastavili koškanje, kada je Amil potegao nož. Interesantno je da se posle hapšenja predstavio lažnim imenom, ali je njegovo pravo ime otkriveno posle provere podataka u Upravi za strance MUP-a.

Na saslušanju je tvrdio da je kobne večeri prvi put video svog zemljaka.

- Bio je u društvu jedne devojke, ali se nije ponašao u skladu sa našom verom, zbog čega smo došli u konflikt. Ne poznajem ga odranije, niti imamo neraščišćene račune - drčno je odgovarao Amil kada su ga pitali da li su bili u sukobu, eventualno zbog novca.

Interesantno je da prilikom hapšenja nije imao ni dokumenta, ni novac, ali se na sudu pojavio obučen po poslednjoj modi i u najnovim patikama, koje koštaju oko 30.000 dinara. Međutim, na pitanja od čega živi i kako zarađuje nije želeo da odgovori, tvrdeći da mu pomažu prijatelji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmmmm

    12. avgust 2016 | 16:44

    Pa zar mislite da bi beogradjanka bila sa njim da su patike bile pocepane ?

  • Tutor

    12. avgust 2016 | 20:58

    To što ga je izbo zbog navodnog nepoštovanja vere bi trebalo da bude otežavajuća okolnost, a ne olakšavajuća (ne)časni sude!

  • Александар Џунић

    13. avgust 2016 | 06:00

    Ја ћу први - е нећеш.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA