Stefanović: Do petka će se znati broj kandidata za direktora policije

Rok za podnošenje prijava za direktora policije je istekao juče

  • 0

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da su do sada pristigle tri ili četiri kandidature za direktora policije, te da će tačan broj prijavljenih kandidata biti poznat do petka.

- Mislim da do sada ima tri ili četiri kandidata. Do petka ćemo znati tačan broj onih koji su poslali potencijalno poštom kandidature i tada ćemo izaći sa informacijom - rekao je Stefanović odgovarajući na pitanje novinara.

Evo koliko kandidata se prijavilo za mesto DIREKTORA POLICIJE!

Ministarstvo unutrasnjih poslova Srbije je 2. septembra raspisalo konkurs za mesto direktora policije sa mandatom od pet godina, a rok za podnošenje prijava je istekao juče.

Kandidat mora da ispunjava opste uslove za rad u državnim organima predviđene zakonom, posebne uslove propisane Zakonom o policiji, visoko obrazovanje sa najmanje 300 ESPB bodova, 15 godina navršenog rada na policijskim poslovima, na rukovodećim radnim mestima.

Foto - Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto - Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

MUP RASPISAO KONKURS ZA DIREKTORA POLICIJE: Evo kakav im čovek treba! (VIDEO)

Na mestu vršioca dužnosti direktora policije punih osam meseci je Vladimir Rebić, a prethodno je na tom mestu devet godina bio Milorad Veljović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA