PRAVI HOROR U DRAČEVU: Čoveku iz rana godinama šikljaju krv i gnoj, komšije se guše od smrada! (FOTO)

- Svaki dan peremo ulaz i stepenište od njegovih slina, krvi i gnoja. Mi smo ugroženi. Ovo je strašna stvar i naša deca mogu da se zaraze - rekao je bolesnikov je komšija

  • 8

Sredovečni čovek sa gangrenom i otvorenim ranama na nogama iz kojih neprestano teče krv i curi gnoj izaziva jezu i užas među stanarima zgrade u kojoj živi u skopskom naselju Dračevo. Čovek odbija bilo kakvu pomoć, a njegove komšije iz ulaza kažu da je cela zgrada kontaminirana.

 

IVANI (4) SU ODSEKLI PRST: Otac i majka kažu da su LEKARI KRIVI ZA OVAJ UŽAS!

 

Žale se na nesnosni smrad koji se širi iz njegovog stana na prvom spratu i strahuju od zaraznih bolesti.

 

- Sa maskama na licu ulazimo, a tako i izlazimo iz zgrade - požalila se ekipi skopske televizije "24 Vesti" jedna žena iz ulaza.

 

- Svaki dan peremo ulaz i stepenište od njegovih slina, krvi i gnoja. Mi smo ugroženi. Ovo je strašna stvar. I naša deca mogu da se zaraze - dodao je njen komšija.

 

Sused sa prizemlja kaže da je primoran da sa decom u svoj stan ulazi i izlazi preko terase jer gangrenozni čovek sa svojim kolicima zna da izađe u hodnik da tu sedne i svima prepreči put.

 

- On u svom stanu nema struje sigurno dvadeset godina, a unutra je prava deponija. To je veoma opasno za zdravlje svih stanara. Danonoćno se čuje kako viče, jauče i plače od jakih bolova - kaže komšinica.

 

Printskrin: 24Vesti Televizija

Printskrin: 24Vesti Televizija

 

Od stanara zgrade televizijska ekipa je doznala da gangrenozni čovek plaća nekog mladića da ga sa kolicima spušta niza stepenice. Iako ima sredstava za život, on potom odlazi na Bit pazar da prosi. Tamo su ga i zatekli novinari TV "24 Vesti", a u kratkom razgovoru sa njima on je odbio bilo kakvu pomoć.

 

Printskrin: 24Vesti Televizija

Printskrin: 24Vesti Televizija

 

Njegove komšije godinama apeluju da mu se pomogne, da bi zaštitili sebe i svoju decu od zaranih bolesti. Predsednik kućnog saveta zgrade kaže da nema institucije kojoj se unazad deset godina nije obratio, ali svi kažu: "to nije u našoj nadležnosti", ili "radi se o privatnom stanu i mi tu ništa ne možemo, ne možemo da ga iselimo".

 

IZGUBILA NOGU ZBOG TAMPONA: Tragična sudbina slavne manekenke! (FOTO)

 

Printskrin: 24Vesti Televizija

Printskrin: 24Vesti Televizija

 

Dok stanari čekaju da institucije reaguju i reše problem, njihov bolesni komšija svaki dan preživljava u krvavim mukama, a ne prihvata nikakvu pomoć.

 

Njegova i agonija suseda se nastavlja.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pinon shotgun

    10. oktobar 2016 | 14:41

    Zovite vi ludnicu nek ga odvezu nek spase I njega I građane

  • Strahinja

    10. oktobar 2016 | 14:29

    Zao mi tog coveka

  • Aleksandra

    10. oktobar 2016 | 14:02

    Ocigledno je covek i mentalno oboleo. Strasne stvari... Institucije moraju da reaguju, covek je izgubio kompas. Ako treba na silu, na silu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA