≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće udarne vesti:

Oglasila se drugarica sobarice koja je osumnjičena da je ubila gazdu vile u Niškoj Banji!

Srpska teniserka Ana Ivanović podigla je veliku prašinu objavom da se povlači iz profesionalnog igranja tenisa. Ana karijeru u 29. godini, kao 65. na poziciji WTA. Detalnije o povlačenju lepe teniserke pročitajte OVDE.

Scena koja se retko viđa dogodila se danas u holu Narodne Skupštine Srbije. Šef poslaničke druge “Dosta je bilo” Saša Radulović zapevao je posle glasanja u holu parlamenta Bajaginu pesmu. Kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Otkriveni detalji zločina sa u Niškoj Banji. Milica Dimitrijević (27) iz Niša sumnjiči se da je ubila gazdu vile "DnD" Dejana Dejančića. O skrivenim motivima čitajte OVDE.

Jeziv prizor videli smo u Beogradu, tačnije, na Konjarniku – čovek je ležao nasred auto-puta, a automobili su ga samo zaobilazili. Detaljnije pročitajte OVDE.

Deka, koji je juče na Zelenom vencu u prolazu nelegalno prodavao kaiševe kako bi zaradio da preživi, zbog čega su intervenisali pripadnici Komunalne policije, danas se nije pojavio na svom “radnom mestu”. Opširnije pročitajte OVDE.

Nikola Peković se oglasio povodom kupovine vile Slobodana Miloševića! Šta je tim povodom rekao, pročitajte OVDE.

Dejvid Bouvi, Keri Fišer, Lemi Kilmister, Džordž Majkl, Princ, Muhamed Ali... samo su neke od zvezda bez kojih smo ostali u prethodnih 12 meseci. Detaljnije, pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA