On uzeo 500.000, ona se pravda: Tragač Milica objasnila kako je uspela da izgubi najluđu Poteru ikada (VIDEO)

Otvoreno o pitanju na kojem se okliznula i posle nije uspela da se vrati u igru

  • 29

Istorijska potera u kvizu Potera na RTS okončana je neverovatnom pobedom jednog takmičara, Miroslava Kordića, koji je pobedio tragača Milicu Jokanović i sam odneo kući 500.000 dinara.

>>> Legendo, care, ovo se ne pamti: Sam u Poteri osvojio pola miliona! (VIDEO)

Retkost, da neko najpre obezbedi toliko veliku cifru, svesno rizikujući u odabiru startne pozicije tragača prešla je u pravo čudo kada je trenutno nezaposleni Miroslav iz Novog Beograda uspeo da odgovori tačno na 19 pitanja, a Milica 15.

Milica će ući u istoriju ovog kviza kao jedan od najvećih gubitnika, jer se ovakve situacije 1 na 1 i ovolikom svotom, retko događaju.

- Na jednom od prvih pitanja "Čiji su sinovi Sem, Ham i Jafet" sam se brzini okliznula i rekla Adamovi, iako je jasno kao dan da je odgovor Nojevi.

- Biblijske priče su mi jača strana, jednostavno sam se saplela u uskom manevarskom prostoru. A nekad se desi i da je pitanje zaista preteško, pa ni ja ne znam odgovor na njega - pokušala je da obrazloži svoj pad Milica Jokanović u izjavi z BlicTV magazin.

Printskrin: youtube/rts Printskrin: youtube/rts

Ističući da je ljudi jako loše doživljavaju, smatrajući je hladnom (a ona je emotivna i ranjiva) Milica je istakla da se raduje što je jedan takmičar osvojio na ovaj način pozamašnu svotu novca.

- Svakom pošteno osvojenom novcu se treba radovati, čak i kada ga osvoji takmičar koji se bori protiv vas. I ja se radujem uspesima takmičara. Kada ih ne stignem, u dubini duše znam da sam učinila dobro delo.

Junak prošlonedeljnih kvizova, Miroslav, smatra izazovom igru protiv sebe, a imao je šta da doda posle osvajanja pola miliona dinara u Poteri. Ranije je učestvovao u kvizu "Želite li da postanete milioner".

- Ovog puta su se potrefila i pitanja i sreća. Volim da učestvujem u kvizovima koji promovišu opšte znanje - poručio je Miroslav Kordić.

Pogledajte celu emisiju, Miroslav je poslednji takmičar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gox

    20. januar 2017 | 14:56

    Ova Milica iz mog kraja, i ona i njen brat nadprosecno inteligentni, na prvi pogled rekao bi čovek otkačeni. Tanka je granica

  • Ignacije

    20. januar 2017 | 16:45

    Mica je baš simpa, prepametna, neobična, uvek ima obrazloženje, devojka za primer.

  • Nemirkov

    20. januar 2017 | 14:54

    Ne dirajte Mici Predivna je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA