Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 1

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Posle više od mesec dana ledenog talasa, temperature u Srbiji konačno će ući u plus! Prognoza je takva da će u petak, 3. februara, najviša dnevna u Beogradu biti čak 10 stepeni iznad nule, što je u odnosu na prethodni period povećanje za skoro 20 stepeni.

Loš dan u Beogradu. U stanu u ulici Mihaila Bulgakova Beogradu pronađeno je telo žene. Žena je zaklana. Zločin se dogodio noćas između tri i četiri časa. Više o tome pročitajte OVDE.

Sava T. (68) skočio je sa prvog sprata bolnice Sveti Sava u Beogradu. Za sada nije poznat razlog zbog kojeg je ovaj čovek skočio.

Novi šampion Australijan opena je Rodžer Federer! U epskom "veteranskom" finalu u Melburnu, Švajcarac je savladao Rafaela Nadala posle pet setova 6:4, 3:6, 6:1, 3:6, 6:3.

Crvena zvezda je u petak doputovala na Kipar, gde će se i narednih 15 dana pripremati za prolećni deo prvenstva i odbranu šampionske titule. Ekipa Telegrafa nalazi se zajedno sa našim fudbalskim klubom na ostrvu na Mediteranu. S kim će Crvena Zvezda igrati i kako teku pripreme možete da pročitate OVDE.

Nakon što je juče, u subotu 28. januara, Marinko Rokvić fizički napao Ivana Agbabu i njegovu devojku u garaži tržnog centra “Delta Siti”, Agbaba je sa devojkom danas saslušan u policiji. Iako se očekivalo da će Marinko Rokvić danas doći u policijsku stanicu Novi Beograd, zbog fizičkog napada na Agbabu i njegovu devojku, pevač se do poslepodnevnih časova nije pojavio.

Nikola Rokvić kaže da je bio zatečen kada je čuo da se njegov otac Marinko Rokvić u subotu u garaži Delta Sitija fizički sukobio sa muškarcem I.A. i njegovom devojkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duca

    29. januar 2017 | 20:39

    Pa nije Nikola staratelj Marinku, ostavite decka na miru. Mogli ste gospodju pitati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA