Misteriozna smrt u neboderu u Rijeci: Pronašli su telo žene u skladištu zgrade, policija traga za Željkom M. (FOTO)

Istraga je trajala ceo utorak, policija je detaljno pretraživala stan pokojnice i prostoriju u kojoj su je našli

  • 2

Pronalazak tela mrtve ženske osobe (33) u skladištu solitera u Ulici Andrije Peruča 2, na Donjoj Vežici u Rjieci policija ne dovodi u vezu s ubistvom. Žrtva je identifikovana kao Ondina M. i za sobom je ostavila sina od četiri godine.

 

Narkoman zgrabio preplašenu devojčicu (13) i uperio joj nož u leđa: Hteo da je trampi za drogu, a onda su uleteli ruski specijalci (FOTO) (VIDEO)

 

Dečak (4) je veselo trčkarao oko bake. Ona se trudila da je suze ne izdaju. Njena ćerka, dečakova majka, je mrtva.

 

- A šta da vam kažem. Ovo je velika i strašna tragedija - rekla nam je skrhana majk, dok je za ruku držala malog unuka.

 

Njegovu majku našli su u zajedničkom skladištu na desetom spratu solitera na riječkoj Vežici. Skladište koje koriste svi stanari zgrade bilo je zaključano, a u bravi je bio slomljen ključ. Komšinica je posumnjala da nešto nije u redu pa je pozvala vatrogasce. Nakon što su obili vrata, ispod hrpe smeća i starog ormara ležalo je beživotno Odinino telo, prenei je 24sata.hr.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/allOver Photo

Foto-ilustracija: Profimedia/allOver Photo

 

Ubrzo je ceo riječki soliter bio prepun policije. "Zapečatili" su ceo sprat. Svi su sumnjali da je reč o ubistvu, a glavni osumnjičeni bio je suprug žrtve Željko M.

 

Naime, on je u sredu ujutru nazvao Ondininu majku i rekao joj da dođe do njih u stan da pričuva unuka. Žena je, ne sluteći ništa, uzela dečaka, a Željko je nestao.

 

Stoga je policija tokom srede blokirala sve puteve od Rijeke prema Zagrebu. Pretresali su svaki sumnjivi automobil, zaustavili autobuse i legitimisali putnike.

 

Policija je i u sredu ceo dan intenzivno tragala za njim. Međutim, više ga ne sumnjiče za ubistvo. Obdukcija je pokazla da se Ondina pedozirala. Željka traže da bi rasvetlili sve okolnosti slučaja. Odnosno da policiji objasni kako je telo njegove supruge završilo u skladištu.

 

Foto: N. Ivanovski

Foto: N. Ivanovski

 

- Ko zna šta se tu dogodilo. Kod njih je često intervenisala policija. Ništa nas više ne bi začudilo - rekle su komšije na Vežici.

 

Hrvatski mediji su saznali da se pokojna žena zbog zavisnosi lečila u Psihijatrijskoj klinici Vrapče.

 

- Viđao sam je povremeno, uvek je sa sobom vodila sina (4). Dečak je dete s posebnim potrebama i nije govorio. Poslednji put sam je video u nedelju, požalila se da je suprug ostavlja, ali i da joj je slao poruke da će se pobrinuti za dete. Žalila se i na socijalnu službu koja je često posećivala - rekao je žrtvin (33) poznanik.

 

Ondina iz prvog braka ima još jedno dete. Ono živi s ocem. U policiji su u sredu rekli u kratkom saopštenju da i dalje intezivno rade na rasvetljivanju svih okolnosti.

 

Istraga je trajala ceo utorak, policija je detaljno pretraživala stan pokojnice i prostoriju u kojoj su je našli. Obdukcija je pokazala da je reč o predoziranju, na rukama je imala tragove igle.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    16. februar 2017 | 15:19

    Verovatno se i ona ubila zbog situacije u Srbiji.

  • Mirko&Slavko.

    16. februar 2017 | 12:05

    А где су вести из Сиска,Вараждина,Пуле...??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA