≫ 

Zastrašujući detalji užasa u Ubu: Otac monstrum bacio bebu na pod, ona od siline udarca ostala bez oka

Beba je sa frakturom lobanje opasnom po život najpre upućena na neurohirurško odeljenje Urgentnog centra u Beogradu, a potom u šok-sobu na Dečju kliniku u Tiršovoj

  • 18

Beograđanin Milomir S. (23) prekjuče je u kući svoje tašte u okolini Uba bacio svoju bebu staru svega 15 dana na pod i polomio joj lobanju, a prethodno je nakautirao i svoju taštu

UŽAS U UBU: Nokautirao taštu, pa bebu staru 15 dana bacio na pod. Dete sa frakturom lobanje hitno prevezeno u bolnicu

Nesrećna beba je u kritičnom stanju prebačena u bolnicu, gde se lekari bore za njen život, a nasilnik se na saslušanju pravdao da mu je beba slučajna ispala iz ruku tokom rasprave sa ženinom majkom. 

Incident se odigrao tokom babina, koju ju organizovala tašta uhapšenog mladića, u Pambukovici kod Uba.

- Osumnjičeni je došao kod tašte sa suprugom i ćerkicom starom dve nedelje. Tašta je organizovala porodično okupljanje kako bi rođaci i prijatelji prvi put videli bebu.  U jednom trenutku Momirova supruga se požalila svojoj majci da je muž maltretira i fizički i psihički. Zamolila je majku da razgovara sa zetom i upozori ga da prestane s maltretiranjem - rekao je sagovornik "Informera".

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Tašta je prema njegovim rečima, pozvala zeta u sobu i upozorila ga da će ga prijaviti policiji ukoliko još jednom bude udario njenu ćerku. 

- Izbila je žučna svađa, tokom koje je Milomir snažno udario taštu u glavu, usred čega je ona pala. Nasilnik je potom zgrabio rođeno dete i tresnuo ga o pod. Supruga je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć. Nasilnik je uhapšen, a teško povređeno novorođenče je prebačeno u bolnicu - objašnjava sagovornik.

Beba je jedva davala znake života.

- Bila joj je otekla glava, jedno oko joj je ispalo. Njegovi roditelji odvezli su nas do lekara, a Milomir je pobegao kod tetke. Molili su me da kažem da je beba pala iz kolica, ali ih nisam slušala - rekla je Milomirova tašta.

Beba je sa frakturom lobanje opasnom po život najpre upućena na neurohirurško odeljenje Urgentnog centra u Beogradu, a potom u šok-sobu na Dečju kliniku u Tiršovoj.

Nakon hapšenja Milomir S. je sproveden na saslušanje kod nadležnog tužioca u Ubu. On je priznao da se posvađao sa taštom, ali je negirao da je želeo da povredi svoje dete. 

- Tvrdio je da je slučajno ispustio bebu tokom žučne svađe sa taštom i da je ona sve izmislila želeći da ga pošalje u zatvor. I pored toga, sudija za prethodni postupak je, na predlog tužioca, odredio osumnjićenom pritvor do 30 dana - dodaje sagovornik.

On dodaje da je potrebno ispitati i ostale svedoke incidenta u Pambukovci, s obzirom na to da je prijava protiv Milomira S. za sada bazirana na tvrdnjama njegove tašte. 

Majku bebe trenutno nije moguće ispitati, jer se nalazi u šok-sobi sa ćerkicom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dee

    17. februar 2017 | 08:36

    Prvo sam se isplakala, a onda pišem jer ne mogu da ne reagujem. Ako iko pomisli da bebi od ispadanja iz ruku može da ispadne oko, taj nema pojima, pa se nadam da će veštaci tako i reći. Lako se utvrdi sila kojom dete pada, a ovakav otac treba u zatvor, i to maximalna kazna od 40 godina. Ova beba u ako preživi, imaće prevelika oštećenja mozga za normalan život, a pogotovo što je tako rano ostala bez oka. I nemoguće je da neko, ko je ovako surov i agresivan prema sopstvenom detetu, nije od ranije poznat organima vlasti, pa se opet vraćamo na isto - da veći broj krivičnih dela čine oni već poznati po takvom ponašanju, a koje sudstvo pušta posle premalih kazni da se normalno šetaju. Dokle bre više nasilnici i poremećene ličnosti da seju strah u svojim porodicama, po komšiluku i generalno u društvu? Pa napredni zakoni normalnih zemalja takve, posle ponavljanja krivičnih dela, zatvaraju doživotno u zatvor, samo kod nas, oni imaju punu slobodu...

  • snezana

    17. februar 2017 | 08:54

    Jao, Boze Gospode! UZAS! :( Jadna bebica! :(

  • Baba

    17. februar 2017 | 08:47

    Šta ako je prijavila tašta.? To se kao neracuna? A ovamo ako neko zna za nasilje treba da prijavi, i posle taj koji prijavi treba da se vuče po sudovima da to dokaze. Svašta jadno malo detence tek se rodilo a već osetilo nasilje ludog oca. Nepustati napasnika kao ispustio MA DA!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA