≫ 

Zabranjena ljubav kragujevačkog Romea (23) i njegove Julije (17): Njen otac me je tukao, ali nismo mi krivi što se volimo

Policija je pre par dana privela oca devojke A.Đ (42) kod kojeg je pronašla 31 tabletu koja je na listi psihoaktivnih supstanci, kao i pušku za koju nema dozvolu i 300 metaka

  • 41

Ceo Kragujevac bruji o modernom Romeu i Juliji. Radi se o dečku Janku Saviću koji ima 23 godine i devojci koja ima 17 godina i njenoj familiji koja se protivi ovoj ljubavi. 

Kako je stradao kragujevački Romeo: Uhapsili oca jer je istukao ćerkinog udvarača, ali su tek onda otkrili sve njegove tajne!

Tačnije, njenom ocu koji po svaku cenu hoće da ugasi ovu vezu. Koliko je čvrst u svojoj nameri svedoči i činjenica da je otišao kod Janka u kuću i tamo ga izudarao.

Priča o "zabranjenoj ljubavi" došla je do policije i tužilaštva, a njih dvoje su u međuvremenu, prekinuli vezu. Kako kaže Janko, samo dok se stvari ne stišaju. U međuvremenu, on je dobio nadimak Romeo.

Njegova priča ide ovako.

- Čist sam pred Bogom i pred ljudima. Moja ljubav prema njoj je iskrena, želim samo da budemo zajedno. Nikad nisam pomislio na to da je ostavim ili izneverim. Ona je stvarno dobra devojka. Zašto nekome smeta što se volimo? - jada se Janko za Večernje Novosti.

Kaže da je želeo da sačeka koju godinu, pa da se venčaju, jer ona ima 17 godina. Na početku su krili vezu, a onda su svi saznali, svi osim njenog oca.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Čim je, kako kaže Janko, otac saznao da su u vezi, počeo je da mu preti i da ga tera da ostavi njegovu ćerku.

- Njen otac je jednom ušao u moju kuću i udario me nekoliko puta - kaže.

Nije hteo to da prijavljuje policiji, jer se nada da će sve biti okej.

- Nismo mi krivi što se volimo, nisam želeo da sve ovako ispadne. Njenima se ne sviđa moja porodica. Oni su imućniji, ali mene to ne zanima. Voleo bih da se ništa od svih ovih ružnih stvari nije dogodilo - priča Janko.

Inače, policija je pre par dana privela oca devojke A.Đ (42) kod kojeg je pronašla 31 tabletu koja je na listi psihoaktivnih supstanci, kao i pušku za koju nema dozvolu i 300 metaka.

(Telegraf.rs/Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snezana

    19. februar 2017 | 00:56

    Neka ostave decu na miru kad se iskreno vole a i decko ima ozbiljne namere sa njom tako da njenim roditeljima njihova ljubav ne bi trebalo da smeta a i kako njen otac moze da izudara decka u njegovoj kuci on je bolesni ludak neka se leci na psihijatriji

  • Milos

    19. februar 2017 | 09:55

    Otac prek ali ispravan covek,Romeo sve samo ne Romeo vise ucenjivac Julije mesecima dok nije reagovao otac.Toliko

  • Milutin topalovic

    19. februar 2017 | 08:26

    Za ovo treba premijer da reaguje da vidi sa nebojsom šta se moze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA