≫ 

Oblaci se nadvijaju nad Srbijom: Evo do kada će biti ovako hladno kao danas (FOTO)

Narednih dana prosečne maksimalne temperature između 6 i 10 stepeni

  • 2

Vratila nam se zima, doduše na planinama, ali ni u nizijama nije mnogo bolja situacija. Tek nekoliko stepeni iznad nule.

Velika sezonska prognoza: U Evropi na proleće šaroliko, a u Srbiji? Oprez od poplava, stizaće nam hladan vazduh sa severa

Printskrin: yr.no Printskrin: yr.no

Mnogi su se taman ponadali da će polovinom marta doći topliji dani, ono je, doduše, i trajalo neko vreme (28. februara i 4. marta je u Beogradu zabeleženo 23 stepena), ali se oblaci ponovo nadvijaju nad Srbijom i to bi trebalo da potraje bar sedam dana.

Printskrin: yr.no Printskrin: yr.no

Tačnije, tek sedmog dana globalni modeli vide sunčeve zrake, ali ne i prolećne temperature, tako da u ovom trenutku u četvrtak 16. marta bi maksimalna dnevna temperatura trebalo da bude oko 12-13 stepeni u celoj Srbiji.

Printskrin: yr.no Printskrin: yr.no

Posle 17. marta, sve je moguće, ali isto tako nije isključeno i da se hladno vreme produži još neko vreme. Sa ovakvim prilivom vazduha, da je sada februar, imali bismo dobar snegopad. Ovako, sve će se završiti samo na kiši...

Printskrin: yr.no Printskrin: yr.no

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA