≫ 

Još jedna gorka priča posle nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Danima slavili dobitak automobila, a onda saznali da su napravili grešku

Profesionalni vozač iz okoline Prijepolja Zlatko Nestorović (40) kaže da se radovao do besvesti, a zatim doživeo šok

  • 66

Otkriven je još jedan slučaj neispravnog učešća u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", od ukupno tridesetak, a poslednji u nizu tiče se dečaka Ilije (11) koji je ostao uskraćen za automobil.

Sva pravila igre "Uzmi račun i pobedi": Da ne pogrešite u drugom krugu - EVO ŠTA NIKAKO NE SMETE!

Evo šta je rekla majka devojke koja je u nagradnoj igri dobila, pa izgubila stan!

Kako piše list Alo, njegov otac Zlatko Nestorović (40) adresirao je pošiljku sa 10 uredno prikupljenih fiskalnih računa, a kovertu je imenovao na sina sa nadom da će mu doneti sreću.

To nije prema pravilima igre, jer maloletnici ne mogu da učestvuju. Njegova sreća je bila uzaludna.

- Bog je pogledao moje dete, dao mu da bude srećković među nekoliko miliona ljudi. Radovao se do besvesti, a zatim je doživeo šok i ja sada ne mogu da mu objasnim da auto neće biti parkiran u našem dvorištu. Sin mi je sada pod stresom. Mi nemamo pristup internetu da bih video pravila, a na televiziji nijednom nisam čuo to pravilo. Ma bruka i sramota, samo se poigravaju sa građanima - negoduje ovaj profesionalni vozač iz okoline Prijepolja.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Kako kaže, posalo je još nekoliko koverti, ali ne bi voleo da ih izvuku da mu se Ilija ne bi više nervirao.

- Niti ću ja nastaviti da šaljem, izgubio sam poverenje u državu. Toliko sam slavio, puna mi je kuća bila, tri sata mi je zvonio telefon bez prestanka. Obradovao sam se, jer trenutno vozim auto 20 godina star, a taj novi bi nam baš dobro došao - zaključio je Zlatko.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klara

    15. mart 2017 | 08:17

    Sramota za drzavu! Normalno da ce adresirati na svoje dete, covek ocigladno nema srece dok vec vozi stari auto, ko veli daj mozda mi je dete srecne ruke! A dete je njegovo, njegova krv! Varke prave zamlacuju narod. Znam gde zivim i nisam htela nijednu kovertu da posaljem!!!

  • Igra na sreću

    15. mart 2017 | 08:20

    Po članu 10 zakona o igrama na sreću , u paragrafima 7 i 8 stoji tekst o zabrani igranja, omogućavanja i ostalih zabrana za maloletna lica, ali...Da li je neko toj deci zabranio zvanično zakonom da idu u prodavnice i kupovinom robe ostvare mogućnost za učestvovanje u nagradnoj igri jer se kupovina proizvoda u ovom slučaju tretira kao podstrekivanje za kocku / igra na sreću /. Nemojte deci da uzimate taj trenutak radosti, nisu oni kockari samo je ime njihovo napisano.

  • Sanja

    15. mart 2017 | 08:57

    Da li ljudi znaju da su igre na sreću vid kocke a ona je zabranjena za lica ispod 18 godina. Svi su neuki ili se prave. I za njihovu glupost i neznanje kriva država U proporcijama jasno stoji da dobitnik mora biti punoletan. Ja sam htela da adresiram na dvogodisnjeg unuka ali sam prvo pogledala propozicije pa odustala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA