LOGISTIKA NA DELU: Praksa u Lutriji Srbije za studente Saobraćajnog fakulteta

Saradnja sa Lutrijom Srbije omogućiće našim studentima da na najbolji mogući način stiču nova iskustva, rešavanjem realnih poslovnih izazova u jednom složenom poslovnom sistemu

  • 0

Saobraćajni fakultet i Državna lutrija Srbije potpisali ugovor o poslovnoj saradnji koji će studentima ovog fakulteta omogućiti praksu u Lutriji Srbije.

OVO JE NAJSREĆNIJI GRAD U SRBIJI: Nagrade na lotou i drugim igrama na sreću SAMO PLJUŠTE!

Dekan Saobraćajnog fakulteta, Nebojša Bojović rekao je da je Saobraćajni fakultet najstarija institucija koja se bavi oblastima transporta, logistike i komunikacija, a da su upravo transport i logistika značajan deo poslovanja Državne lutrije Srbije.

- Saradnja sa Lutrijom Srbije omogućiće našim studentima da na najbolji mogući način stiču nova iskustva, rešavanjem realnih poslovnih izazova u jednom složenom poslovnom sistemu - rekao je Bojović.

On dodaje da je ovo prilika za studente završnih godina i master studija da steknu praktična znanja, ali i mogućnost da poslovna zajednica i državne institucije upoznaju studente i uključe ih u svoj rad.

Vršilac dužnosti generalnog direktora Državne lutrije Srbije, Nenad Lazarević rekao je da će ovaj ugovor omogućiti prenos znanja iz polja logistike iz Državne lutrije ka studentima.

- Uz razvoj informacionih tehnologija, logistika prdstavlja jedan od najvažnijih segmenata lutrijskog poslovanja jer snabdevanje preko 2. 500 prodajnih mesta predstavlja ozbiljan logistički izazov - rekao je Lazarević.

On je istakao da mladi inženjeri mogu lakše videti prostor za unapređenje radnih procesa u Lutriji zato što će probleme i prilike posmatrati sa strane i neopterećeni prethodnim iskustvom moći da ponude kreativna rešenja.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA