Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja vest je bila važnija od drugih. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Nakon neskrivene pretnje Dauta Haradinaja etničkim čišćenjem zbog mogućnosti da njegov brat Ramuš bude izručen Srbiji iz Francuske, jasno je pod kojim pritiskom su preživeli svedoci protiv ovih gospodara rata na Kosovu. U nastavku pročitajte svedočenje Kujtima Beriše protiv ramuša i njegovog brata Dauta.

Velika akcija policije dogodila se danas Šapcu i tom prilikom je uhapšen načelnik ove policije i najbliži saradnici.

Nakon dve godine pokušavanja da zatrudni, Ivana Stevanović iz Belgije, je uz pomoć molitivi Svetom Nektariju ostvarila svoju najveću želju, ostala je u drugom stanju.

Beograd je danas zadesilo veliko nevreme, praćeno olujnim vetom i grmljavinom. Budući da se mnogi ljudi plaše grmaljvine, a ne znaju šta bi u tom trenutku trebalo da rade, podsećamo vas šta to nikako ne bi trebalo da radite i koje predmete da koristite, kada je napolju nevreme.

Mladi Veljko Ražnatović u junu odlazi na dobrovoljno služenje vojnog roka, a njegova majka Ceca Ražnatović će u maju svom sinu prirediti veliki ispraćaj u vojsku.

Pobednik prvog VIP rijalitija “Survajver“, voditelj Andrej Maričić, danas živi potpuno drugačijim životom od onog koji je vodio pre šest godina. više o tome pročitajte OVDE

Košarkaši Crvene Zvezde pobedili su Cedevitu i u drugom meču finala ABA lige sa 84:73 i sada vode sa 2:0 u seriji.Više o ovoj utakmici pročitajte OVDE

Pre početka prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona između Borusije i Monaka došlo je do eksplozije u kojoj je oštećen autobus nemačkog tima, a defanzivac Borusije je ovom prilikom povređen

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA