Misteriozni beli kombi otima decu u Slavoniji: Vožač nudi deci čokolade i sladoled, a onda ih odvodi u nepoznatom pravcu?

Vest o ljudima iz belog kombija koji deci nude slatkiše da bi ih namamili, a potom negdeo i odvezli, nije novost u Slavoniji

  • 1

Majka 12-godišnjeg dečaka napravila je pravu uzbunu kada je preko Fejsbuka objavila da je njen sin zamalo otet u ponedeljak uveče oko 21 sat u naselju Jug 2 u Osijeku.

Vlatko je najveća enigma u Hrvatskoj: Niko ga nikad nije video, ali je svima dobro poznat. Već 10 godina se bori protiv sistema

- POZOR ljudi.... prije pola sata moga sina zaustavio bijeli kombi bez registracije u Šibenskoj ulici na Jugu 2. Ponudio čokolade i sladoled da uđe kod njega u kombi i da ga "kao" odveze kući.... obavijestili smo policiju a sad želimo i vama skrenuti pažnju.... znači Osječani pripazite i upozorite djecu... sharajte!!! - napisala je Osječanka, prenosi Glas Slavonije.

Majka je kontaktirala policiju koja je odmah porazgovarala s dečakom. Međutim, dečak je tokom intervjua menjao izjavu što je dodatno otežalo policiji posao.

- Obaveštavamo Vas da smo dana 17. aprila primili dojavu opisanu u Vašem imejlu (navode majke 12-godišnjaka na Fejbuku, nap.a.). Nakon obavljenih razgovora, policijski službenici nisu bili u mogućnosti da potvrde istinitost dojave - odgovorili su iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Foto: Wikimedia / Drazenvk Foto: Wikimedia / Drazenvk

Glas Slavonije piše da vest o ljudima iz belog kombija koji deci nude slatkiše da bi ih namamili, a potom negdeo i odvezli, nije novost u Slavoniji. Pre dva meseca je viđen u Požegi, a priča ide da su dva muškarca pratila dete koje se u poslednji trenutak sakrilo u svoju zgradu.

Policija se uključila u poteru, a jedan građanin čak im je detaljno opisao ljude koji su se s kombijem motali oko Katoličke škole.

Darijo Premec, portparol Policijske uprave osječko-baranjske, kazao je za "Slobodnu Dalmaciju" da iako je priču dečaka iz Osijeka bilo nemoguće proveriti, u slučaju da građani primete bilo kakve sumnjive osobe ili vozila, odmah to trebaju javiti policiji na 192.

Policija će izići na mesto dojave i utvrditi činjenice.

- Do sada ni jedna dojava o bijelom kombiju nije bila utemeljena pa stoga nema potrebe za širenjem panike i nepotrebne uznemirenosti u javnosti - kažu iz policije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neobičan ja

    20. april 2017 | 19:00

    Ja se izvinjavam na upadu u ovako ozbiljnu temu,ali i pored ozbiljne teme meni je ovo jako,jako smiješno!Takve priče se pričaju malo,malo!Najbolja vam je ova izjava,Bijeli kombi bez registarskih tablica!!!!!Šta, niko nije primjetio da se po gradu vozi auto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA