≫ 

PAZITE KOGA GLEDATE U BEOGRADU: Rekli mu ove 3 reči, pa ga iz čista mira napali i zamalo ga ubili

Sumnja se da su trojica muškaraca, u jednom ugostiteljskom objektu, fizički napali 39-godišnjeg Beograđanina i tupim predmetom mu naneli teške telesne povrede opasne po život

  • 17

Policija u Beogradu uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su 17. aprila izvršile krivično delo teško ubistvo u pokušaju, u Ulici Vidikovački venac u Beogradu, saopštio je danas MUP. Kako nezvanično saznajemo, napadu je prethodila bizarna rečenica.

Policajci na terasi u Beogradu našli kesu: Kad su videli da je unutra mrtvo dete, odmah su uhapsili majku Tanju, a ona se ovako brani pred sudom! (FOTO)

Sumnja se da su Ognjen Ikac (22), Marko Ignjatović (21) i Petar Milanković (22), u jednom ugostiteljskom objektu, fizički napali 39-godišnjeg Beograđanina i tupim predmetom mu naneli teške telesne povrede opasne po život.

Policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičene.

Trojici napadača je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem tužilaštvu u Beogradu. Oni su, kako Telegraf.rs saznaje, započeli incident iz čista mira. Pogledali suu svoju žrtvu, rekli "Šta me gledaš", te počeli da udaraju nesrećnog Beograđanina.

Međutim, ovaj slučaj uopšte nije usamljen.

Pre šest dana, 14. aprila ove godine, policija je u Surčinu rasvetlila pokušaj ubistva šezedesetogodišnjeg muškarca.

Policija je uhapsila V. P. (1972) iz Beograda, za koga se sumnja da je oko 17 časova, oštećenom u kući u kojoj živi, nakon verbale rasprave nožem naneo teške telesne povrede opasne po život, a potom pobegao.

Kako nezvanično saznajemo, i ovom napadu je prethodila bezazlena rečenica, u stilu "Šta me gledaš".

Prilikom hapšenja policija je pronašla nož za koji se sumnja da je korišćen u izvršenju krivičnog dela.

Osumnjičeni V. P. je uz krivičnu prijavu, za krivično delo ubistvo u pokušaju, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    20. april 2017 | 15:57

    Ništa naoružati se pa kad te nesto pitaju a ti bam bam pa bolje na robiju nego da te ološ maltretira...

  • Mile023

    20. april 2017 | 17:53

    Dajte ih u zatvor u Sremskoj Mitrovici da okorelim robijasima kazu "Sta me gledas"? Ima robijasi da im u sekundi povade sve zube i koscice iz vilice. Ima da ih svaki dan tretiraju kao drolje. Zapamtice majcino mleko.

  • Ja

    20. april 2017 | 17:53

    Tako su i mog druga karatistu koji tako izgleda da bi ti bilo zao da ga gurnes da se ne rastavi,pa kad ih je odvalio plakali su i molili da prekine! Nikad u zivotu vise nisu talasali,uvek su od tada isli spustene glave i nikad vise nikog nisu napali. Cudo jedno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA