Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Prodavnice u Obrenovcu bile su na meti prevare sa novčanicom od 2.000 dinara – najmanje pet prodavnica u Obrenovcu opljačkano je na isti način.

Ova prevara izvedena je, verovali ili ne, usred bela dana.

Prodavačica jedne kozmetičke radnje bila je samo jedna od žrtava sa spiska prevarenih i otkrila je šta joj se desilo.

Amerikanci ispituju kubansku vakcinu za rak pluća "cimavaks EGF", koja se od novembra 2015. godine koristi u lečenju i kod nas i koja tumor pretvara u hroničnu bolest, da li može da se koristi i kao preventivni lek. Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Mladenovčanin Luka Stanković pre nekoliko dana je u blizini opštine Mladenovac, kod autobuskog stajališta našao novčanik u kome je bilo 6.000 evra i 24.000 dinara. Kako kaže, ni na sekund mu nije palo na pamet da uzme to za sebe, već je bez razmišljanja otišao u mladenovački SUP i prijavio šta se desilo.

Luka je u tom trenutku bio sa drugarima, Nikolom Janićijevićem i Nemanjom Živanovićem, koji su takođe podržali druga da novac smesta treba da vrati onome ko ga je izgubio.

Košarkaški savez Srbije oglasio se povodom mogućnosti da Nikola Jokić ne igra za nacionalni tim na predstojećem Eurobasketu.

Jokić je posle menadžera Miodraga Ražnatovića i sam nagovestio takvu mogućnost, a na njemu je da tu odluku donese nakon konsultacija sa Denver Nagitsima. Saopštenje KSS prenosimo u celosti. OVDE možete pročitati saopštenje.

Novak Đoković je u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu! Posle velike borbe i dosta neizvesnosti Đoković je pobedio Pabla Karenja Bustu 19. igrača sveta sa 2:1 (6:2, 4:6, 6:4).

Da posetimo, Novak je prošle godine takmičenje u Monaku završio u drugom kolu, tako da će mu svaka pobeda na ovogodišnjem turniru doneti nove bodove za ATP listu. Osim toga, posle ispadanja Endi Marija, Novak bi osvajanjem titule smanjio prednost za oko 900 bodova.

Starleta Tamara Đurić, kojoj je život bio ugrožen nakon što joj se izlio silikon u zadnjici, pre nekoliko dana je primljena na VMA, a Đurićeva kaže da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo i apeluje na mlade devojke da ne preteruju sa silikonima.

Đurićeva, koja je 16. aprila primljena na VMA, kaže da je prošla kroz pravu agoniju, koja, kako dodaje, još nije završena. O ovoj vesti više možete saznati OVDE.

Retko ko u Srbiji nije čuo za glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića, a njegova ćerka Mia (22) prava je lepotica. Osim što studira na Fakultetu političkih nauka, ona se uspešno bavi i modelingom.

U kampanji modnog brenda "Lolam" Mia se pojavljuje kao model rame uz rame sa vlasnicom brenda Milicom Garzičić, a na njihovoj oficijelnoj stranici na Instagramu može se videti dosta njenih prelepih fotografija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA