Sumnjivo oštećenje na automobilu ambasadora Potežice: Završena obdukcija tela

Tunišanski istražitelji sada utvrđuju da li je do saobraćajke došlo usled pucanja jedne, a da su tokom prevrtanja stradale i ostale gume

  • 6

Obdukcija tela ambasadora Olivera Potežice je završena i izveštaj tunišanske policije bi trebalo da bude poslat kad i posmrtni ostaci u Srbiju početkom sledeće nedelje, pišu Novosti.

Ambasador Potežica sledeće nedelje biće ispraćen na večni počinak

Ostala sam sama sa decom, poslednje atome je davao za bezbednost Srba u Libiji: Očajna supruga ambasadora Potežice (FOTO)

Potežica, koji je preminuo prekjuče u bolnici u Susu nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo 2. maja na putu za Tunis, biće sahranjen u sredu, 17. maja.

Prvi nalazi veštačenja govore da je došlo do pucanja sve četiri gume. Sada se utvrđuje da li je do saobraćajke došlo usled pucanja jedne, a da su tokom prevrtanja stradale i ostale gume.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Pored toga prema pisanju Novosti, sumnjivo je i oštećenje na jednom delu kočionog mehanizma, pa se i on sada dodatno veštači.

- Očekujemo da nam kompletan policijski nalaz o rezultatima istrage stigne sledeće nedelje  - kažu u Ministarstvu spoljnih poslova za Novosti:

- Potežica je bio u tuniskoj oblasti Mahdija, nedaleko od Susa, kada je vozilo udarilo u bankinu. Vozio je sam i nije bilo drugih povređenih. U policijskom izveštaju biće navedeno i kojom je brzinom vozio, kao i da li je imao alkohola u krvi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    12. maj 2017 | 08:53

    Pricalo se da trguje oruzjem, ko trazi djavola, naci ce ga.

  • Jak

    12. maj 2017 | 11:09

    Bilo pa prošlo kao i dvoje poginulih iz iste ambasade 2015.god.

  • Cika Velja

    12. maj 2017 | 08:33

    A kako da guma eksplodira? Pa nije vozio stare i jeftine gume sa 150km/h,a jos pri tom pukle i ostale? Osim ako neceg nije bilo na putu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA