Brutalnosti srpskog Hanibala i dalje se prepričavaju: Iskasapio čoveka, od njegovog mesa skuvao gulaš, pa poslužio vođi Zemunskog klana

Oduvek je privlačio pažnju svojom okrutnošću, pa je jednom prilikom Spasojevića zamolio za dopuštenje da izmasakrira familiju svoje supruge

  • 10

Priznanjem ubistva Milana Jurišića, Sretko Kalinić je još jednom uspeo da šokira javnost u celom regionu. Nije toliko interesantna sama činjenica da je Kalinić ubio Jurišića, što je za prvog egzekutora Zemunskog klana jedno ubistvo više ili manje, koliko način na koji je to izveo. Gore i od samog Hanibala.

NEPOZNATI DETALJI UBISTVA ŠIPTARA I KUMA: Otkrivene sumnjive modrice i podlivi na telu vođa Zemunskog klana!

Naime, osim što se okitio skalpom svoje žrtve, od njegovog je mesa skuvao gulaš koji je zatim poslužio svom kolegi Zemuncu Vladimiru Milisavljeviću, zvanom Vlada Budala.

Pre priznanja ovog ubistva, Kalinić je prvo optužio nekadašnjeg nalogodavca, Luku Bojovića, rekaviši da mučenje nije njegov stil.

Stranica "legende devedesetih" još jednom je podsetila na brutalnosti Kalinića, čija se monstruozna dela i dalje prepričavaju u kriminalnim miljeima.

Koliko god šokantno ova priča zvučala, poznavaoce Kalinićevog kriminalnog opusa ona nije iznenadila. Beli, što je Kalinićev pravi nadimak, A ono "Zver" se nalepilo tek nešto kasnije, oduvek je privlačio pažnju upravo neviđenom okrutnošću, zbog čega ga je Dušan Spasojević Šiptar kasnije i uzeo u zaštitu.

Kalinić je, naime, Spasojevića jednom prilikom zamolio da mu da dopuštenje da izmasakrira familiju svoje supruge! Šiptar je rekao "ne", znajući da bi to privuklo preveliku pažnju na njegovog omiljenog egzekutora.

Okrutnost Sretka Kalinića upoznali su i Suvad Musić i Milija Babović, retke osobe koje su preživele susret s Belim. U to vreme je "zemunski klan" bio specijalizovan za otmice bogatih srpskih biznismena, koje su puštali tek nakon što bi dobili otkupninu.

To ne znači da se tokom zatočeništva nisu na njima iživljavali. Musić je u Kalinićevim rukama bio više od deset dana, a tokom tog vremena ga je "Beli" krvoločno tukao, čupao mu kleštima uši i nos, i mučio ga elektrošokovima.

Babovića je vezao za drvo i dva dana ga prebijao. Lanci kojima je bio vezan ogulili su mu kožu na nogama do kostiju.

"Anegdota" koja se prepričava među "zemuncima" kaže da je Kalinić 1999. godine bez ikakvog razloga presreo na ulici jednog muslimana, skinuo ga s bicikla i zatim ga izmasakrirao krampom u obližnjem podrumu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba Delija

    13. maj 2017 | 15:19

    Eto resenja za Haradinaja! Pustiti Zver na njega a zauzvrat ga pomilovati, ukoliko uspesno zavrsu posao!

  • Mina

    13. maj 2017 | 14:32

    Ovog treba poslati Haradinaju

  • Stargate ra

    13. maj 2017 | 17:31

    Zbog vas kriminalaca bolesnih NATO je bombardovao sela I pogino je nedužan narod a vi iz 90 tih gde ste bili a?? Pobegli kad su avioni bam bam bam bam bam bam bam bam bam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA