Bilećanin zaprosio devojku na maturskoj večeri: Drugari iz razreda zanemeli od čuda (FOTO)

Nakon što su maturanti pozirali ispred škole za grupnu fotografiju, Aleksandar Čomić kleknuo je na kolena i zaprosio svoju devojku, maturantkinju Nikolinu Vujović

  • 10

Kažu da Hercegovcima romantika nije jača strana, ali ovaj momak demantuje sve takve glasine! Na maturskoj večeri u Bileći sinoć se odigrao nesvakidašnji događaj – maturantkinju Srednjoškolskog centra "Golub Kureš" momak je zaprosio pred školom, naočigled njene cele generacije i brojnih sugrađana.

Dok su druge devojčice pristizale u svečanim haljinama i štiklama, Melisa i Valentina su na svoje matursko veče dojahale na konjima (FOTO) (VIDEO)

Naime, nakon što su maturanti pozirali ispred škole za grupnu fotografiju, Aleksandar Čomić kleknuo je na kolena i zaprosio svoju devojku, maturantkinju Nikolinu Vujović.

Dok je muzika svirala, a u vazduhu letele konfete koje su sa prozora škole ispalili Aleksandrovi prijatelji, Nikolina je rekla "da".

Budući mladoženja rekao je za Moju Hercegovinu da je ovo iznenađenje pripremao tri meseca, te priznaje da je imao malu tremu da li će sve ispasti kako treba.

– Srećom, imao sam pomoć svog budućeg kuma Marka Babića. On mi je dao veliku podršku – rekao je Čomić.

Foto: Facebook Foto: Facebook

A za budućeg kuma dileme nema kada je u pitanju priređeno iznenađenje. Kaže, sve je ispalo idealno.

– Aleksandar i Nikolina su u dugogodišnjoj vezi. Iznenađenje je ispalo kako treba, a ovako nešto se još nije desilo u našem gradu – kaže Babić.

I zaista, stanovnici Bileće, a i Hercegovine ne pamte ovakav događaj na maturskoj večeri.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA