Porodica iz Gornjeg Milanovca objavila spisak svojih ukradenih stvari: Ako vam neko ovo proda za male pare, to je bilo naše! (FOTO)

Značajna pomoć je i ukoliko neko ostavi podatke o sumnjivim osobama koja su se kretala protekle dve sedmice na području od Leušića do Koštunića i u delu zaseoka Mirkovići, Milcovića brdo, Pucijaši

  • 8

Pljačkaši su u noći između nedelje i ponedeljka na utorak upali u porodičnu kuću u zaseoku Pucijaši kod Gornjeg Milanovca i odneli brojne vredne predmete.

Ko je sve pokrao Srbe i kako: Kako su pljačkani naši muzeji i kako je odneta velika vrednost (FOTO)

Pa ukoliko vam neko ovih dana ponudi po povoljnoj ceni, ili je to već učinio, pumpu za vodu marke "Raketa", aparat za varenje, bušilicu ili brusilicu, trimer ili kosačicu za travu, plazma televizor "Wox", ručna kolica zelene boje, obavezno prijavite policiji!

Svi ti predmeti ukradeni i bilo bi veoma važno prijaviti odmah ili ostaviti podatke ovde na portalu u vidu komentara.

Takva pomoć bila bi jako dragocena policijskim organima koji ovih dana tragaju za počiniocima teške pljačke u selu Koštunići .

Značajna pomoć je i ukoliko neko ostavi podatke o sumnjivim licima koja su se kretala protekle dve sedmice na području od Leušića do Koštunića i u delu zaseoka Mirkovići, Milcovića brdo, Pucijaši.

Ovako izgledaju ukradeni predmeti i ako su nekome ponuđeni na prodaju  treba obavezno da prijavi u policijsku stanicu.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

TV

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Daljinac baner

(Telegraf.rs/GZS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    5. jun 2017 | 17:33

    Џабе вам све.Нити ћете пронаћи своје ствари,нити мпжете очекивати помоћ од милиције...Жалосно,али тако је.

  • mali Alek

    5. jun 2017 | 18:38

    Ukraden mi je motor za čamac, registrovan sa pločicom, čamac, puška sa brojem, pribor za ribolov, novci, peći, grejalice, šporet i ko zna šta još... prijavljeno policiji, uradjen uvidjaj, još su me pitali, kako znam šta mi je ukradeno(?!) evo, prošlo 2-3 godine, NIŠTA...! Ovaj prostor bi trebalo da ima status države?? Samo samo organizovanje može da bude rešenje...!

  • Džoni

    5. jun 2017 | 17:52

    Daj bože da se uhvate lopovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA