Jezivi detalji hapšenja pedofila kod Šapca: Roditelji su čuli vrisak i zatekli obnaženog monstruma nad njihovom ćerkicom

Na saslušanju u policiji Nebojša je priznao delo, za koje mu preti kazna od tri do 12 godina zatvora

  • 27

Nebojša B. (20) iz Šapca uhapšen je jer je 6. juna obljubio petogodišnju devojčicu u naselju Letnjikovac. Njega su u trenutku dok je vršio obljubu nad detetom zatekli njeni roditelji, a devojčicin otac ju je trgao iz ruku monstruma. Na saslušanju u policiji Nebojša je priznao delo.

Monstruozan slučaj pedofilije u Šapcu: Zlostavljao devojčicu iz komšiluka staru 5 godina

Tog dana roditelji su bili u poseti kod rođake Nebojše B.

- Dok su roditelji devojčice bili sa Nebojšinom rođakom u dnevnom boravku, on se ponudio da animira dete. Odveo ju je u susednu sobu, a onda je roditelje prekinuo plač i vriska ćerkice. Prvo je majka utrčala u sobu gde je bio mladić sa detetom, a za njom i otac. Zatekli su jeziv prizor - momka koji je bio obnažen nad devojčicom. Zabezeknuti otac odmah je reagovao i dete iščupao iz kandži manijaka, a onda mu je pao mrak na oči - objašnjava sagovornik za "Alo".

Dete je odmah nakon policijskog uviđaja odvezeno u bolnicu gde, između ostalog, treba da utvrde i da li je dete deflorisano. Policija je nasilnika odmah uhapsila i nakon isteka policijskog pritvora uz krivičnu prijavu za obljubu deteta ga sprovela na saslušanje u Više tužilaštvo.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Osumnjičeni Nebojša tokom boravka u pritvoru do detalja je inspektorima opisao svoj gnusni čin, ali je po dolasku na saslušanje kod tužioca promenio celu priču i sve porekao - ispričao je sagovornik.

Izjave su dali i devojčicini roditelji i Bogdanovićeva rođaka.

- Rođaka osumnjičenog mladića potvrdila je priču roditelja, odnosno da su došli kod nje u posetu i da je nakon nekog vremena Nebojša odveo dete u svoju sobu kako bi s e igrao sa njim. Takođe je rekla kako je i ona nakon detetovog krika uletela kod njega u sobu i da ga je zatekla kako vrši obljubu. Ženi je bilo toliko loše da je i zbog nje intervenisala lekarska ekipa. Nije znala šta ju je snašlo i stalno je ponavljala: "Da li će dete biti dobro, kako je" - ispričao je izvor.

Prema zakonu Republike Srbije, krivično delo obljube nad detetom jedno je od najtežih u Krivičnom zakoniku Srbije i za njega je predviđena zatvorska kazna u trajanju od tri do 12 godina, zavisno od toga kolike je fizičke i psihičke traume devojčica dobila.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA