Imali seks nasred ulice, opijali se i mahali oružjem: Suspendovano 220 policajaca angažovanih na samitu G20 (VIDEO)

Jedna je policajka čak izvela striptiz pred kolegama u kojem je ostala bez svega na sebi, osim službenog pištolja

  • 8

Oko 220 berlinskih policajaca poslato je kući iz Hamburga, nakon što su optuženi za seks u javnosti, uništavanje javne imovine i zloupotrebu službenog oružja, piše Dojče Vele.

 

Treći čovek Vatikana optužen da je dirao dečake na bazenu!

 

Hamburška policija zatražila je pomoć berlinske policije za osiguravanje samita grupe G20, na kojem će učestvovati i Donald Tramp, Vladimir Putin, Angela Merkel, Emanuel Makron i drugi vodeći svetski političari i koji bi se trebao održati u Hamburgu, ali berlinski su policajci napravili takve ispade da su ih doslovno poterali kući.

 

Predstavnik berlinske policije potvrdio je izjave svedoka koji su tvrdili kako su se policajci ponašali kao da su pušteni s lanca: upuštali su se u seks na javnom mestu, opijali su se, mahali oružjem, a zajedno su i urinirali po zidu. Jedna je policajka čak izvela striptiz pred kolegama u kojem je ostala bez svega na sebi. Osim službenog pištolja.

 

- Bilo im je dosadno. Nije bilo televizije. Ali ne možete se jednostavno seksati na otvorenom! - rekao je portparol berlinske policije Tomas Noendorf.

 

 

Noendorf je priznao je kako se radi o velikoj sramoti za berlinsku policiju, čiji su pripadnici bili smešteni u bivši centar za prihvat izbeglica u Bad Segebergu.

 

Građani su se ubrzo nakon dolaska berlinskih policajaca počeli žaliti na štete po gradu i neprikladno ponašanje, što se odnosilo i na jednog policajca koji je u kućnom ogrtaču mahao službenim pištoljem. Zvaničnici hamburške policije ubrzo su zamolili svih 220 berlinskih policajaca da se vrate kući.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    29. jun 2017 | 11:17

    Kakva policija takav i mir !?!?!? Eto kako smo zaštićeni !

  • Zzzźzzzz

    29. jun 2017 | 12:13

    To je bato evropa sam napred!

  • Wolden Šmit

    29. jun 2017 | 11:53

    Ko nije bio na Repebanu u Hamburgu ,samo ne može razumeti ove policajce ,Ibica je mala maca,šta se u Hamburgu dešava vikendom..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA