Rusi su ubili "Kasapina iz Kačanika", a ne Ameri! (FOTO)

Muhadžeri je od strane ruske obaveštajne službe bio označen kao "primarna meta" još od njegovog povratka na Kosovo iz Sirije, gde je u Albaniji, Skoplju i u opštini Tetovo "vrbovao" borce i prikupljao oružje

  • 7

Lavdrim Muhadžeri, kosovski albanac koji je poznat pod nadimkom "Kasapin iz Kačanika" ubijen je početkom juna ove godine, a kako su preneli grčki mediji, on je likvidiran u operaciji Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije i sirijskog odreda "Tigar", u području Idliba.

Krvnik iz Kačanika stradao u Siriji

OVO SELO JE LEGLO DŽIHADISTA, NA TRI SATA JE OD BEOGRADA! U njemu caruje GLAVOSEČA MUHADŽERI i policija je u STRAHU

Vesto njegovoj smrt potvrdila je 8. juna Policija Kosova, koja je rekla da ima informacije da je dan ranije jedna osoba sa Kosova ubijena u Siriji, dok su mediji iz Prištine preneli da se radi baš o Muhadžeriju.

Portal "Zeri info" preneo je tada da je u selu Duškaja u opštini Kačanik otvorena kuća za prijem saučešća i da su pripadnici porodice potvrdili da Muhadžeri ubijen.

Foto: Facebook/Lavdrim Muhaxheri Foto: Facebook/Lavdrim Muhaxheri

Albanski mediji su preneli i da je Muhadžeri ubijen u napadu bespilotne letelice na jedan kombi u kojem su se nalazili visoki oficiri ISIS.

Kako je danas objavio grčki portal "Pronjuz", on je ubijen u vazdušnom napadu koji je izvela ruska avijacija, tokom operacije u kojoj su učestvovali sa sirijskim odredom "Tigar".

- Muhadžeri je od strane ruske obaveštajne službe bio označen kao "primarna meta" još od njegovog povratka na Kosovo iz Sirije, gde je u Albaniji, Skoplju i u opštini Tetovo "vrbovao" borce i prikupljao oružje - piše grčki portal.

Foto: Facebook/Lavdrim Xhihadist Muhaxheri Foto: Facebook/Lavdrim Xhihadist Muhaxheri

Ne pozivajući se na izvore "Pronjuz" piše da je ubrzo lociran u Kačaniku, selu koje je regrutni epicentar za ISIS. Ruske i Srpske obaveštajne službe su krenule u poteru za njim, ali je uspeo da pobegne nazad u Siriju.

Njegovo kretanje pratila je i grčka obaveštajna služba.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Sputnjik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    4. jul 2017 | 08:22

    Zar nisu zbog ovog uveli sankcije Rusiji?Bas ne valja,ubise jednog od najvecih sinova Amerike

  • Kadu

    3. jul 2017 | 23:59

    Слава Росии

  • Раднаскела

    4. jul 2017 | 00:09

    Браво браћо Руси, имамо их само још милион оваквих у близини, не чекајте!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA