Počinju čekanja na granicama: Evo koliko se od jutros zadržavaju putnička vozila

Nalazimo se u periodu letnjih godišnjih odmora kada se dosta putuje i kada je pojačan intezitet saobraćaja, pa i pored povoljnih vremenskih uslova potrebna je puna opreznost u vožnji

  • 0

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta, saopstio je jutros Auto-moto savez Srbije.

15 traka blokirano na Horgošu, čeka se po nekoliko sati na ulazu u Srbiju

Ako ulazite u Srbiju preko Horgoša, budite strpljivi: Čeka se i do sat vremena

Na važnijim putnim pravcima saobraćaj je trenutno umerenog inteziteta i odvija se bez zastoja.

Nalazimo se u periodu letnjih godišnjih odmora kada se dosta putuje i kada je pojačan intezitet saobraćaja, pa i pored povoljnih vremenskih uslova potrebna je puna opreznost u vožnji, naveo je AMS S.

Kako ponovo ulazimo u period sa temperaturama koje će se, prema rečima meteorologa, u najtoplijem delu dana kretati između 32. i 36. podeoka, potrebno je praviti češće odmore u vožnji i koristiti vodu za osveženje.

NAJAVE I NAJAKTUELNIJE IZMENE U SAOBRAĆAJU

Od 08.07.2017.godine do 31.08.2017.godine, doći će do izmene režima saobraćaja usled radova na pojačanom održavanju kolovoza na državnom putu II A reda broj 222, deonica Svrljig-Kalna, od izlaza iz naseljenog mesta Crnojevića prema Perišu. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Od 06.07.2017.godine od 07.00 časova do 07.07.2017.godine do 07.00 časova, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici od petlje Kolari do petlje Vodanj, u voznoj saobraćajnoj traci smera Niš-Beograd.

Za vreme izvođenja radova celokupan saobraćaj iz smera Niša ka Beogradu je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku u zoni izvođenja navedenih radova.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA