Tramp u akcionom klipu: Kao Tom Kruz u "Top ganu" obara ruski avion CNN-a (VIDEO)

Pri tom Tramp u klipu ponavlja reči "Otpušten si", po kojima je postao čuven u rijaliti šou programu "Šegrt", pre nego što ispali raketu

  • 0

Donald Tramp mlađi objavio je montirani snimak na kojem se vidi kako njegov otac, predsednik SAD Donald Tramp, obara ruski borbeni avion na kojem stoji logo "Si-En-Ena", prenosi AP.

Video-klip u kome Tramp "udara" CNN izazvao burne reakcije

Trampov najmlađi sin na Tviteru je postavio klip iz vojnog trilera iz 1986. "Top gan" u kojem je lice šefa Bele kuće postavljeno preko lica glavnog lika koji igra Tom Kruz, a koji na tom snimku obara ruski mlaznjak na kojem stoji logo ove američke televizijske mreže.

Pri tom Tramp u klipu ponavlja reči "Otpušten si", po kojima je postao čuven u rijaliti šou programu "Šegrt", pre nego što ispali raketu.

- Jedan od najboljih koje sam video - napisao je Tramp mlađi ispod snimka, čiji izvor nije naveden

Ranije ovog meseca američki predsednik je tvitovao montirani klip iz borbe kečera na kojem je prikazan kako udara čoveka čije lice prekriva logo "Si-En-Ena", što je brzo postao Tramp tvit koji je najviše puta šerovan.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA