≫ 

Ove tri devojke mogu da budu ključ u istrazi ubistva na Zakintosu, evo šta su radile: Detalj koji je svima promakao (VIDEO)

Devojke, svedoci tuče, ostale su na ulici, plačući i grleći se, ne verujući šta se događa

  • 46

Objavljen je novi snimak tuče na Zakintosu, koji bi mogao da bude ključni u istrazi ubistva američkog državljanina Bakarija Hadersona (22). Ono što se može uočiti prvim pregledom jesu su tri devojke koje su istovremeno ključni svedoci u istrazi. 

Srbin je pitao devojku zašto se druži sa Amerikancima, onda je sevnula pesnica, pa flaša: Izjava izbacivača sa Zakintosa prekinula jezivu tišinu (VIDEO)

Jedna u prugastoj majici i druga u beloj su svedoci brutalnog prebijanja Amerikanca. Treća devojka (u crnoj haljini na snimku) je očajnički pokušavala da zaustavi pobesnele momke, ali bezuspešeno. Sve tri su plakale i grlile se, ne verujući da je sukob u kafiću mogao tako da se završi.

U nastavku pogledajte ključne momente petnaestominutnog video-snimka iz kafića ispred kog se odigravala tuča:

Na video-snimku se golim okom ne može prepoznati identitet nijednog od učesnika u tuči, ali se jasno vidi da je grupa momaka brutalno i bez trunke savesti pretukla Amerikanca. Ne vidi se ni šta je prethodilo tuči - da li je on nasrnuo na nekog od njih, pa je krenula osveta?

Ovo je pravi snimak ubistva na Zakintosu: Desetak momaka je šutiralo i gazilo Amerikanca, ni oživljavanje na ulici nije pomoglo (VIDEO)

Na početku snimka (0:20) vidi se momak u beloj majici kako beži od rulje koja ide za njim. Bacaju ga na automobil i mučki udaraju pesnicama, prvo dva momka, a onda im se u naletu pridružuju i ostali. Kanije od 0:28 vidi se krupan muškarac koji pokušava da odvoji pobesnelu rulju od Amerikanca.

Nekoliko sekundi kasnije, pridružuje mu se i devojka u crnoj haljini. Prema ranijim pisanjima, to bi mogla da bude Jovana, devojka oko koje je navodno i izbila tuča u kafiću "Barkod".

Printskrin: Youtube/Proto Thema Printskrin: Youtube/Proto Thema

KLJUČNI SVEDOCI TRI DEVOJKE

Očevici celog događaja su tri devojke, jedna u prugastoj majici i druga u beloj. Devojka u beloj majici ne vidi se sve vreme u snimku, ali ona i ne izlazi iz kafića. Treća devojka u crnoj haljini je i učesnik tuče, jer je pokušavala da rastavi momke i smiri situaciju.

Nakon iživljavanja nad mladim dečkom, jedna grupa, videvši da je Haderson ostao bez svesti, prišla mu je i pokušala da ga oživi.

Na 1:30 snimka automobil na koji je bio bačen Haderson odlazi sa mesta incidenta. Devojke su ostale na ulici, plačući i grleći se, ne verujući šta se događa.

Printskrin: Youtube/Proto Thema Printskrin: Youtube/Proto Thema

One, prema svemu sudeći, mogle bi dobro da posluže policiji kao svedoci, jer je jedna sve vreme spolja posmatrala, drugoj je pričao drugar šta se dešava, a treća je upala u tuču ne bi li sprečila udarce.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kami

    12. jul 2017 | 13:06

    Na zalost nasi su a bilo bi mi draze da nisu! Do sada sam nekako i prizeljkivao da su isprovocirani od strane Amera pa se to desilo sticajem nesretnih okolnosti. Sada posle ove nove verzija sve mi se smucilo i ako je tako zelim im sto duzu robiju, klosari jedn, ponasaju se kao hijene. Sramota za Srbiju i nas normalne Srbe. Jos vise mi se smucise ovi silni opravdavajuci komentari, jos ce od ovakvih klosara da naprave narodne heroje! Zelim im sto duti boravak na robiji!!!

  • Realno!

    12. jul 2017 | 14:16

    Jeste da su nasi, ali realno pogledajte sta rade , jos neka x persona razdvaja i sklanja od nesrecnog maomka a oni nastavljaju jos i njega napadaju. To su neizivljeni mangupi koji misle da mogu kako hoce i gde hoce a da ce proci nekaznjeno. Epa gospodo draga sad da vidite koliko kosta sve to... Sramota...

  • Apachy

    12. jul 2017 | 14:18

    Gledajuci ovaj snimak nisu bas nevini...svako ko ga je udario je delimicno kriv. Zasto nekog sutirati u glavu ako je pao?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA