Vozač BMW sa hrvatskim tablicama rekao je da nema šta da prijavi. Carinik je otvorio gepek rutinski i shvatio da gleda u 700.000! (FOTO)

Kako je reč o stranom državljaninu, prekršajni sud u Šidu je po hitnom postupku doneo presudu kojom je pomenuti putnik kažnjen novčano

  • 10

Na graničnom prelazu Batrovci sprečen je pokušaj da se u Srbiju unesu, a zatim preprodaju, grafičke kartice vredne skoro 700.000 dinara, saopšteno je danas iz Uprave carine.

Vozač "poršea" imao je samo ručni prtljag, pa je carinik odlučio da mu izvrne džepove i FRAPIRAO SE

Carinici su videli svašta, ali ovako očigledan štek nisu mogli da zamisle: Vozio marihuanu preko granice, policija ga odmah "provalila"!

Iako hrvatski državljanin u čijim kolima su sinoć kartice pronađene, nije prijavio ništa za carinjenje, u njegovom gepeku je pronađeno 10 sakrivenih "GeForce" grafickčih kartica.

Uprava Carina Uprava Carina

On je carinicima tada rekao da je kartice, za koje je posedovao račun od 41.000 hrvatskih kuna, nameravao da proda jednoj firmi iz Novog Sada.

Uprava Carina Uprava Carina

Kako je reč o stranom državljaninu, prekršajni sud u Šidu je po hitnom postupku doneo presudu kojom je pomenuti putnik kažnjen novčano i trajnim oduzimanjem računarske opreme, navedeno je u saopštenju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA