Ja sam očajna! Ovako više ne može! Vapaj uživo, na ivici suza, koordinatorke Sigurne kuće posle ubistva žene i deteta

- Pre sedam dana na isti način ubijena je Olga Lovrić, a mi se od tad nismo opametili - očajna je Vesna Stanojević

Pre samo 7 dana Milan Lovrić ubio je svoju ženu Olgu Lovrić u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu. Danas je M. N. počinio isti zločin, usmrtivši u Centru za socijalni rad u Rakovici bivšu suprugu M. Đ, ali i njihovog 4-godišnjeg sina.

 

Stravični detalji zločina u Centru za socijalni rad: Prvo zadavio sina, pa nasmrt izbo ženu, a onda krvav nasrnuo na radnike! (LIVESTREAM)

 

Jezive fotografije sa lica mesta NAJSTRAŠNIJEG ZLOČINA u Srbiji (UZNEMIRUJUĆI FOTO) (LIVESTREAM)

 

- Ne mogu da verujem da je tako nešto moguće, da je ponovo ubijena žena i da je s njom usmrćeno i dete, i to samo sedam dana nakon skoro identičnog zločina. Očigledno se nismo opametili i nismo za tih sedam dana uradili ono što je trebalo da zaštitimo nove žrtve - rekla je Vesna Stanojević koordinatorka Sigurnih kuća.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

- Posle ubistva na Novom Beogradu, nisam čula da je neko ko radi u Ministarstvu dao izjavu kako će se u budućnosti ovaj problem regulisati i potencijalne žrtve zaštititi - dodala je.

 

Ona je podsetila da u Centrima za socijalni rad i dalje nema obezbeđenja i da je to prvi problem koji mora da se reši.

 

- Ovako ne može. Od početka godine ubijeno je 19 žena. Moramo da vidimo šta ćemo. Moramo što pre da uvedemo obezbeđenje - rekla je na ivici suza u uključenju "Beogradske hronike" koordinatorka Sigurnih kuća.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

M. N. je u Centru za socijalni rad najpre napao sina kog je udavio, a potom je prebio bovšu suprugu. Nesrećnu ženu je nakon prebijanja izgurao napolje gde joj je presudio nožem.

 

Hitna pomoć je pokušavala da reanimira dečaka, ali mu nije bilo spasa.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr.RightLa

    12. jul 2017 | 18:06

    Drzava Srbija pod hitno mora da promeni nacin na koji rade socijalne sluzbe....Previse zivota odnose ovakvi nonsalantni zakoni i nezainteresovanost socijalnih radnika...

  • xxx

    12. jul 2017 | 20:10

    Svi koji komentarisu i opravdavaju ubistvo ove neduzne zene mrsssss.... i sram vas bilo! Ovaj je sa dosijeom, kakva on prava trazi? Trebao je biti u zatvoru. Niko nema prava da drugima oduzima zivot!

  • Vuki

    12. jul 2017 | 18:11

    Ove gospodje se bave samo posledicom zlocina a ne uzrokom, koliko zene danas ubijaju psihicki muskarca sistemski..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA