Gradonačelnik Sarajeva slomio ruku na kuglanju (FOTO)

Gradonačelnik Sarajeva, Ivo Komšić, hteo je da isproba novu kuglanu, ali mu nije pošlo za rukom, pa je završio u Klinici urgentne medicine zbog preloma desne podlaktice

  • 13

Gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić slomio je danas ruku na otvaranju Siti Centra u tom gradu, kada je hteo da isproba novu kuglanu.

 

Komšić je pao i zadobio frakturu desne podlaktice, pa je zbrinut na Klinici za ortopediju i traumatologiju. U bolnici će najverovatnije ostati do sutra, potvrdila je za agenciju Fena portparolka Urgentnog centra Koševo Biljana Jandrić.

 

"Dnevni avaz" podseća da je Komšić nedavno imao sličnu nezgodu kada je Sarajevo posetio legendarni klizački par Džejn Torvill i Kristofer Din.

 

 

Oni su posetili Sarajevo povodom 30 godina od održavanja Zimskih olimpijskih igara u tom gradu, prilikom predaje poklona gradonačelnik Sarajeva se sapleo i pao pod sto, a u pomoć mu je priskočio i legendarni klizač.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA