≫ 

NOVA DRAMA NA SENJAKU: Izvršitelji ušli nasilno u stan i iselili porodicu Vasić, iznose stvari iz stana (VIDEO)

Problem Julijane Vasić, zbog kog ostaje bez krova nad glavom, jeste taj što je kuća u kojoj sa sinom živi već 15 godina ostala registrovana na ime njene svekrve Radmile

  • 30

Prošlo je tačno šest dana od kada su izvršitelji pokušali da isele porodicu Vasić i to zbog, kako tvri Julijana vasić, tuđeg duga. Tada su odustali, ali se danas drama ponovo nastavila.

Ima ugovor i sve je "čisto", ali... Beograđanka (53) sa sinom ide na ulicu zbog svekrvinog duga!

ZAVRŠENA DRAMA NA SENJAKU: Izvršitelji odustali, žena i dete ostali u kući! (VIDEO)

Kako saznajemo od našeg reportera s lica mesta, Julijana Vasić je izašla iz stana i otišla u policiju da da izjavu. Izvšitelji su ušli u stan, u toku je iznošenje stvari iz stana Vasića i oni će danas definitivno biti iseljeni iz kuće.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema rečima okupljenih na licu mesta, Vasići nemaju gde da odu, a danas se  ne očekuje da će Julijana dati izjavu za medije, a naše reportere su zamolili da se udalje s lica mesta.

Simon Radovanović iz udruženja "Čuvari anđela" rekao je za Telegraf.rs da su izvršitelji došli nenajavljeni i nasilno ušli u stan Vasića. Dodao je i da je porodica počela da pakuje svoje stvari,  a da je brat Julijane Vasić priveden, nakon što je pokušao da spreči ulazak izvršitelja i policije u stan.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Da podsetimo, izvršitelji su prošle nedelje posle nekoliko časova odustali od iseljenja, a Julijana je sa sinom ostala u kući.

Oko 30-tak prijatelja i članova rodbine Vasića okupili su se tzada kako bi sprečili da ova porodica ostane bez krova nad glavom, a prisutne su bile i jake policijske snage.

Problem Julijane Vasić, zbog kog ostaje bez krova nad glavom, jeste taj što je kuća u kojoj sa sinom živi već 15 godina ostala registrovana na ime njene svekrve Radmile, iako de fakto pripada Julijaninom bratu.

Pogledajte video snimljen ispred kuće Vasića:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YY

    13. februar 2017 | 10:56

    Idite junaci u Pazar pa zabranite Zukorlicu da zida cardak,ostavite ovaj narod na miru!

  • natasever

    13. februar 2017 | 10:39

    Kako ne iseljavaju tajkune i novopecene bogatune kojima se nezna ni poreklo novca za skupe nekretnine, koji nemaju ni vlasnicke papire, niti placene astronomske dugove za komunalije i porez. A sirotinju odmah na ulicu. Sramota.

  • Лаврентий Берия

    13. februar 2017 | 10:37

    Čak i crvene beretke doveli...ta žena je izgleda neka opasna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA