Hitnoj pomoći smetaju demonstranti na ulicama, studenti kažu da vozila mogu da prolaze

Iz Gradskog zavoda ranije danas su pozvali građane na razumevanje s obzirom na to da u periodu od 18 do 21 sati nisu u mogućnosti da intervenišu u centralnim gradskim ulicama

  • 46

Protest Protiv diktature saopštio je danas da se još nije dogodilo da kolona učesnika protesta pravovremeno ne propusti kola Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć, te poziva tu službu da nastavi sa normalnim radom i kretanjem gradom kao i dosad.

Osmi dan protesta u Beogradu: Demonstranti izneli devet zahteva

Podsećaju, u saopštenju dostavljenom medijima, da se već nekoliko puta desilo da kola Hitne pomoći prolaze kroz masu i nijednom, kako tvrde, nisu bila ni usporena.

Protest protiv diktature pozvao je i vlast da se, kako navode, "ne koristi ovakvim tehnikama političkog pritiska na demonstrante".

Iz Gradskog zavoda ranije danas su pozvali građane na razumevanje s obzirom na to da u periodu od 18 do 21 sati nisu u mogućnosti da intervenišu u centralnim gradskim ulicama.

Naveli su da intrvencije u tom intervalu nisu moguće zbog blokade saobraćaja izazvanog protestima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1999

    11. april 2017 | 20:39

    Demostranti ne smetaju samo hitnoj pomoći već smetaju 99,99% stanovništva Beograda!!!!

  • Zoka

    11. april 2017 | 20:33

    Vozilo HITNE pomoci uglavnom PROJURI i naravno da je usporeno zbog VAS a neciji zivot je mozda u pitanju!

  • Danijel

    11. april 2017 | 20:30

    Pa dokle vise, pola grada su taoci sacice ljudi. Na svaki mi nerv idu, ne zbog toga sto demonstriraju, jer nista nece uraditi, neka halabucu na uscu do mile volje, nego sto ne moze normalan narod da funkcionise od njih. Evo pogledajte kamere uzivo na netu, ako ih ima vise od par hiljada, odoh odmah skociti s mosta. Dakle par hiljada ljudi zamajava ostali posten narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA